rootfoot

Danielle Steel, scriitoarea indragostita de cele mai frumoase rochii de seara

Autoarea de romane de dragoste a carei aniversare o celebram astazi s-a declarat inamorata pana peste cap de cele mai frumoase rochii de seara ale designerilor din garda veche, precum Coco Chanel, Elsa Schiaparelli, Charles James, Balenciaga si Christian Dior.

 

Inca din adolescenta, moda a fost o mare pasiune pentru Danielle Steel, care-si dorea sa devina la randul ei designer, dar viata a luat-o prin surprindere si astazi este o scriitoare de mare succes, cu nu mai putin de 113 carti din categoria romance publicate din anul 1973 incoace.

 

Moda ocupa un loc important in cartile si viata scriitoarei

 

Moda, tinutele elegante si cele mai frumoase rochii de seara fac parte din universul literar al lui Danielle Steel. E drept ca majoritatea personajelor provin din lumea buna, eleganta si sofisticata, dar exista in cartile ei numeroase referiri la industria modei, una fiind chiar despre o tanara extrem de talentata, designer de succes, care, bineinteles, pierde controlul si se indragosteste fulgerator de un francez însurat.

 

In ce priveste familia lui Danielle Steel, ei bine… din cei noua copii, trei lucreaza in industria modei, folosindu-si simtul estetic probabil mostenit de la o mama extrem de eleganta, care abia asteapta sa poarte creatiile la conceperea carora au contribuit fiicele ei.

 

Cele mai frumoase rochii de seara sunt cele pe care abia astepti sa le porti

   

Cateodata este mai incitant sa transformi prin cateva detalii stilate o rochie simpla intr-una fabuloasa. De fapt, asta inseamna stil, sa dai unei piese vestimentare obisnuite un aer extraordinar facand mici si ingenioase modificari, fie  schimband un decolteu clasic cu unul keyhole, fie aplicand un volan la locul potrivit sau alegand un material deosebit. Acelasi lucru se poate spune si despre tinutele vintage, de inspiratie retro sau in stil pin up, metamorfozate in cele mai frumoase rochii de seara perfecte pentru evenimente speciale.

 

Faimoasa scriitoare recunoaste ca atunci cand lucreaza nu se machiaza si poarta doar o camasa de noapte, insa participa la prezentari de moda ori de cate ori are ocazia si a fost chiar inclusa in lista internationala a celor mai bine imbracate celebritati din lume.

 

Acesta este adevarul. Regina romanelor de dragoste a fost sedusa de farmecul modei, al celor mai frumoase rochii de seara, al pantofilor Louboutin, al bluzelor din casmir, de la o varsta frageda, iar vraja nu pare sa se spulbere prea curand.

 

Missgrey @ Aug 14, 2017 +