rootfoot

Trei motive ca sa porti o rochie aurie de sarbatori

Pe masura ce sfarsitul anului se apropie, nuantele metalice exercita o atractie tot mai puternica si modelele de rochii aurii, argintii sau care au macar cateva detalii stralucitoare  par sa iti faca ispititor cu ochiul.

 

E normal. Urmeaza sarbatorile si vrei sa te asiguri de acum ca te vei integra foarte bine la orice ocazie festiva.

 

Tine-te insa departe de texturile mai putin calitative si retine-ti impulsul de a te acoperi cu accesorii, intr-o incercare inocenta de a-ti arata sustinerea fata de pomul de Craciun. O rochie aurie eleganta, bine aleasa si atent accesorizata, iti va fi de ajuns pentru un look desavarsit pe care-l vei putea repeta si la alte ocazii speciale.

 

     

    Rochiile in nuante de auriu sugereaza optimism si sofisticare

     

    Luminoase si indraznete, nuantele metalice de auriu –chiar si in cantitati mici- aduc tinutei un aer festiv si o energizeaza, conferindu-i un aer luxos si sofisticat.

     

    O rochie aurie va atrage atentia tuturor asupra ta mai mult decat orice alta culoare sau design extravagant, emanand vibratii pozitive si impulsionandu-te sa intri rapid in spiritul petrecerii, chiar daca dispozitia ta nu era la inceput tocmai cea mai potrivita. In plus, stralucirea rochiei aurii se va rasfrange delicat asupra chipului tau, facandu-te sa radiezi.

     

    Rochia aurie se accesorizeaza usor

     

    Prima regula a accesorizarii unei rochii aurii elegante e sa nu porti niciodata accesorii aurii. E drept ca, pe covorul rosu, vedetele afiseaza un look glamour, in nuante metalice din cap pana in picioare, dar daca vorbim de petrecerea de sfarsit de an cu prietenii tau sau de cina festiva de Craciun cu parintii tai si ai iubitului, cuvantul cheie este moderatia!

     

    A doua regula a accesorizarii rochiei de seara aurii este sa nu porti un set de bijuterii, ci una singura, fie ca e vorba de cercei, bratara sau colier din perle, cu pietre sau cristale rosii, negre sau caramel.

     

    In ce priveste pantofii, poti asorta cu succes unii negri, nude, caramizii sau maro inchis. Daca ai ales pantofi negri, de exemplu, poti adauga o tusa de culoare purtand un clutch in nuante de rosu sau brun, altfel e bine sa te rezumi la clasicul negru sau nude.

     

    Poarta o rochie aurie si nu se va supara nimeni daca uiti cadourile acasa

     

    Nu mergem atat de departe incat sa spunem ca vei fi confundata cu un cadou (asta, bineinteles, daca ne-ai urmat sfatul si nu ai exagerat cu bijuteriile), insa purtand o rochie aurie la ocaziile festive te vei integra atat de bine in atmosfera, incat simpla ta aparitie va fi o incantare.

     

    Missgrey @ Nov 14, 2017 +