rootfoot

Rochii negre de ocazie care trebuie sa se regaseasca in garderoba ta festiva

Afirmatiile iconice vizavi de rochiile negre de ocazie initiate de catre Coco Chanel isi pastreaza validitatea chiar si astazi. Si cum putem sa nu ii dam dreptate, cand stim deja implicit faptul ca o rochie neagra eleganta trebuie sa se afle in cel putin un exmeplar in garderoba festiva a fiecarei femei?  Rochiile negre de ocazie sunt alegerile ireprosabile pe care le poti face de fiecare data cand ai uitat sau nu ai avut timp sa iti alegi tintua festiva pentru un anumit eveniment special. Fie el interviu de angajare, nunta, o iesire fancy in oras intr-o locatie pe amsura ori o intalnire romantica, rochia neagra eleganta te salveaza de fiecare data. Astfel, trebuie sa te asiguri ca din gardeorba ta nu lipseste rochia neagra de ocazie ideala. 

 

Cum te asiguri ca ai in garderoba o rochie neagra eleganta perfecta?

 

Poate ca tie ti se pare destul de evidenta diferenta, insa exista multe femei care considera ca tonurile de gri inchis sau bleumarin inchis, spre exemplu, se califica cu succes drept o rochie neagra perfecta - fals; inainte de orice, asigura-te ca rochia ta neagra este intr-adevar neagra si nu alta culoare, intrucat nu iti vei dori sa fii pusa intr-o situatie stanjenitoare de catre alti invitati, spre exemplu, si sa risti sa starnesti o dezbatere de tipul rochiei care este albastru cu negru sau auriu cu alb. 

Intotdeauna, aminteste-ti de ce cumperi o rochie neagra de ocazie, pentru ca alegerile tale vor fi diferite daca trebuie, spre exemplu, sa iti alegi tinuta pentru o iesire in club intr-o seara de vara sau pentru o rochie neagra de ocazie cu umerii goiocazie formala la care trebuie sa inspiri stil si rafinament. Daca reusesti sa gasesti o rochie neagra care, prin toate caracteristicile ei, sa iti sugereze ca poate sa fie purtata cu succes la mai multe categorii de evenimente, atunci esti pe drumul cel bun. 

Aminteste-ti mereu ca rochia de ocazie neagra pe care vrei sa o porti cu incredere si mandrie de fiecare data cand ai oportunitatea trebuie sa arate fenomenal atat in combinatie cu pantofi stiletto, cat si cu botine cu toc, sandale cu toc pri balerini. Prin urmare, ia-ti toate masurile de siguranta prin care te poti asigura ca rochia ta neagra eleganta este suficient de versatila incat sa reusesti sa surprinzi intotdeauna cand alegi sa o porti. 

Nu in ultimul rand, asigura-te ca te simti bine in rochia neagra eleganta pentru care optezi, si ca alegi un model si o textura eterna; nu alege rochite care sunt in voga un singur sezon si atat, pentru ca iti vei dori sa te poti bucura de ea mult mai mult timp. 

 

Rochii de seara negre Miss Grey pe care trebuie sa le ai

 

In selectia noastra de rochii negre elegante, poti regasi o multitudine de modele, care mai de care mai interesante si mai atragatoare pentru tine; tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca vei alege un model care sa te avantajeze din punct d evedere al siluetei si care sa fie conform cu tipurile de evenimente la care vrei sa il porti. Incepand de la rochiile negre scurte, midi sau lungi, si pana la rochitele de petrecere ori pentru evenimente formale, Miss Grey iti pune la dispozitie o gama foarte variata de astfel de accesorii vestimentare indispensabile pentru o garderoba feminina completa.

Recomandarea de astazi este rochia neagra eleganta Kristie, care se face remarcata in primul si in primul rand datorita deisgn-ului sau special, cu umerii goi, care iti asigura fara niciun efort din partea ta o alura de inspiratie regala, sofisticata si rafinata. Avand bustul confectionat din dantela si fusta din poliamyd, rochia de ocazie neagra Kristie iti garanteaza rezistenta in timp din punct de vedere estetic; croiala sa conica ii permite sa se muleze subtil pe formele tale feminine, iar deschizatura de pe picior definitiveaza alura feminina si seducatoare pe care rochia ti-o confera. Ideala in combinatie cu un colier statement, rochia neagra de ocazie se potriveste celor mai pretentioase evenimente din viata ta. 

 

 

 

 

Missgrey @ Jan 12, 2017 +