rootfoot

Cinci trucuri pentru a transforma rochiile de zi in rochii de seara

Compromisul este, cu certitudine, cel mai demodat si searbad accesoriu, o alegere pe care e bine sa o eviti cand vine vorba despre vestimentatia ta. Tuturor ni s-a intamplat ca, in incercarea de a face fata numeroaselor obligatii zilnice, sa caram la birou, intr-o geanta incapatoare ca un corn al abundentei, rochia eleganta pe care vrem sa o purtam la teatru sau la petrecerea cocktail unde suntem invitate. Ca sa nu mai vorbesc despre supliciul furisarii in camera de baie, pentru a schimba pe fuga hainele office cu una din acele fabuloase rochii de seara, stii tu, genul care nu poate atrage decat complimente si priviri admirative.

 

Asa ca, in locul fadului compromis, iti propunem ceva cu adevarat ingenios si in armonie cu principala caracteristica a acestui secol: viteza.

Iti poti simplifica viata si menaja portofelul alegand pentru garderoba ta cateva piese vestimentare day to night, cu care vei glisa fara efort de pe scena outfitului de zi sau de birou, direct in mjilocul spectacolului magnific al serii. Chiar daca in timpul zilei esti o femeie de afaceri care impresioneaza printr-unul din acele modele de rochii office care impun respect si denota profesionalism, cu accesorizarea adecvata outfitul tau va deveni o impecabila rochie de seara.

 

Iata cele cinci moduri prin care poti schimba imediat aspectul unei rochii day to night:

 

Rochie AriaSchimba pantofii

 

In timpul zilei, fie ca esti la birou, fie ca ai de facut diverse comisioane prin oras, primeaza confortul, asa ca poti purta o pereche draguta de balerini, sandale sau ghetute practice, in functie de anotimp.

Pentru seara, orienteaza-te catre o pereche clasica de stiletto negri, sau niste pumps viu colorati, daca evenimentul la care participi este unul informal.

Uite, daca intr-o dimineata imbraci, de exemplu, rochia office Aria, care imbina designul original dat de manecile evazate si nervurile din lungul taliei, cu eleganta anticului din care este confectionata, o vei putea accesoriza cu o pereche de balerini confortabili in nuanta crem sau galben, in timpul zilei, iar seara vei schimba complet registrul, purtand niste pantofi negri delicati, cu toc inalt.

 

Variaza bijuteriile

 

In timpul zilei te poti juca in voie cu acele coliere haioase, ceasuri supradimensionate sau bratari excentrice care-ti dau un plus de personalitate.

Seara e momentul sa schimbi aspectul trendy cu unul clasic, printr-un colier simplu cu perle, un inel cu piatra pretioasa sau, de ce nu, o brosa.

 

 Alterneaza posetele

 

Bineinteles ca ziua ai nevoie de o mie de lucruri, de la agende, portofel si carti de vizita, pana la ruj si guma de mestecat, asa ca poti purta fara grija o geanta chic si supradimensionata. Schimb-o insa cu un clutch simplu si stilat inainte sa pleci spre petrecere, iar rochia ta office se va metamorfoza instantaneu intr-unul din acele modele sofisticate de rochii de seara.

 

Rochie ariaNuanteaza-ti machiajul

 

Lumina naturala iti va face tenul sa para incarcat daca folosesti culori intense, asa ca in timpul zilei este indicat sa te rezumi la tonuri pale de blush si ruj, si la un BB cream de calitate. Lumina artificiala de la evenimentele mondene te vrea insa machiata in tonuri mai puternice, asa ca e indicat sa aplici pe pleoape un fard gri sau maro inchis, in functie de culoarea ochilor, sau sa incerci un ruj in nuante puternice.

 

Joaca-te cu accesoriile

 

In functie de croiala si culoare, poti schimba aspectul diverselor modele de rochii office intr-unul de rochii de seara pur si simplu schimband cureaua. Astfel, in timpul zilei, poti purta o curea impletita, iar seara una fina, cu paiete, pentru un look glamour.

 

Aici, la Miss Grey, stim ca timpul tau este pretios, dar mai stim si cat de important este sa arati impecabil de dimineata pana seara tarziu, asa ca te invitam sa-ti descoperi preferata din colectia noastra de rochii office.

 

Missgrey @ Feb 25, 2017 +