rootfoot

Rochii lungi de seara bordo pentru ocaziile de sezon

Rochiile lungi de seara sunt cele mai pretentioase si pretioase articoloe vestimentare din garderoba oricarei femei. Extrem de sofisticate, elegante si rafinate, rochiile de ocazie lungi sunt pastrate cu grija pentru evenimentele cu adevarat deosebite, iar nicio garderoba nu este completa in absenta a cel putin un model de astfel de rochie lunga eleganta. Tocmai pentru ca sunt niste piese vestimentare atat de pretentioase, putand fi purtate doar in contexte specifice si foarte clar definite, alegerea lor este mult mai dificila decat alegerea oricarei alte rochii elegante versatile. Evident, si investitia este mai mare, astfel ca atunci cand vrei sa achizitionezi un  model nou de rochii lungi de seara trebuie sa fii foarte bine documentata si hotarata. 

rochie-lunga-de-seara-bordoDiversitatea optiunilor de rochii lungi de ocazie nu face decat sa iti ingreuneze si mai mult procesul de selectie. Texturile infinite, designurile care mai de care mai atragatoare, si - sa nu uitam - culorile la care nici nu am visat ne pun in fata uneia dintre cele mai complicate decizii: alegerea rochiei lungi de seara perfecte. Iata de ce astazi, venim cu o recomandare de culoare si stil, si iti vorbim despre rochiile lungi bordo: pentru a-ti oferi cateva repere de eleganta si rafinament, care sa te ajute sa iti conturezi o imagine a rochiei de seara ideale mult mai clara si mai bine definita, pentru ca, atunci cand te hotarasti ca ai nevoie de o astfel de achizitie, sa stii de unde incepi.

De ce am optat pentru rochiile bordo de seara? Pentru ca este pur si simplu imposibil sa nu te indragostesti de aceasta nuanta bogata si seducatoare. O combinatierochie-lunga-de-seara-bordo irezistibila intre tonuri de rosu, violet si maro, bordo-ul (un ton aparte al culorii marsala) iti confera nu doar o aparitie deosebit de eleganta, dar si o alura usor dramatica si misterioasa, sporind efectul diafan al unei rochii de seara lungi. In combinatie cu un design fermecator, bordo-ul iti asigura faptul ca, indiferent de evenimentul la care ai alege sa porti rochia lunga de ocazie, toate privirile vor fi indreptate asupra ta. 

Confectionate din voal si dantela imbinate in proportii armonioase, rochiile lungi de seara bordo Miss Grey sunt piese vestimentare esentiale pentru garderoba ta festiva. Simple si totusi sofisticate, in mod paradoxal, rochiile lungi de ocazie bordo sunt croite astfel incat sa avantajeze orice tip de silueta, minimizand posibilele defecte si valorificandu-ti calitatile si frumusetea naturala. In plus, culoarea bogata si imbinarea dintre materialele de calitate superioara, in proportii armonioase, nu face decat sa iti faciliteze accesorizarea - fiind pretioase prin definitie, si imposibil de trecut cu vederea, rochiile de seara lungi bordo pe care ti le punem la dispozitie nu au nevoie de foarte multe accesorii pentru a-si completa farmecul asupra imaginii tale. 

Opteaza pentru modele cu maneci scurte si spatele gol, sau pentru rochii lungi de seara bordo cu decolteul adanc in V, conturat de insertii de dantela, si asigura-ti amintiri de neuitat la evenimentele de sezon. Tu ti-ai ales modelul favorit de pe www.MissGrey.ro?

Missgrey @ Feb 16, 2016 +