rootfoot

Afla ce modele de rochii ti se potrivesc in functie de zodie: Rac, Leu, Fecioara

Astazi ne continuam calatoria de initiere in tainele vestimentare ale astrologiei si iti vom spune ce modele de rochii se potrivesc cel mai bine femeilor din zodiile Rac, Leu si Fecioara.

Comanda-ti rochia predestinata, sau alege-ti preferata din numeroasele modele de rochii elegante de ocazie din colectia semnata Miss Grey.

 

Modele de rochii pentru femeile Rac

 

Zaira BordoZaira Bordo

 

Doamnele si domnisoarele din aceasta zodie sunt extraordinar de empatice, mereu gata sa ofere celor dragi o incurajare, un sfat sau pur si simplu, un umar pe care sa planga. Femeia Rac este emotionala si nostalgica, privind mereu spre trecut si bucurandu-se de amintirile stranse de-a lungul anilor. Vestimentar, se va simti minunat in haine cu accente retro, iar la ocaziile speciale va adora sa poarte rochii de seara feminine si romantice, care se disting prin elemente specifice vremurilor cand lumea era plina de printi si printese. Zaira bordo este una din acele rochii de seara midi ideale pentru ea. Confectionata din pretioasa dantela brodata cu paiete, aceasta piesa vestimentara atrage toate privirile datorita umerilor dezgoliti, amintind de fascinantele rochii ale doamnelor vechii aristocratii.

 

Modele de rochii pentru femeile Leu

 

Rochie Ari aurie

 

Eleganta si senzuala, Leoaica stie foarte bine ca locul ei este in centrul atentiei. Pur si simplu nu se poate abtine sa nu atraga toate privirile si se bucura sa primeasca mereu complimente. Avand gusturi bine definite, femeia nascuta sub acest semn zodiacal are mereu grija de vestimentatia ei si de fiecare data reuseste sa arate impecabil, oriunde s-ar afla, distingandu-se din multime printr-un outfit si o atitudine regala. Cu siguranta, o astfel de femeie se va simti atrasa de un model de rochii de seara midi in nuante aurii, precum rochia Ari. Cu un design somptuos realizat din dantela pretioasa pe tull negru, aceasta piesa vestimentara subliniaza senzual formele si confera maiestuozitatea purtatoarei.

 

Modele de rochii pentru femeile Fecioara

 

Tania griTania gri

 

Perfectionista Fecioara poate parea rezervata si rece, insa este o maestra a folosirii tuturor trucurilor si farmecelor feminine. Ii place sa pastreze echilibrul in toate aspectele vietii, fiind in acelasi timp iubitoare si ferma, eleganta si pragmatica. Atunci cand cumpara haine, acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate si sa nu se remarce excesiv prin extravaganta. De aceea ii vor placea modelele de rochii de seara midi din materiale rafinate, in nuante sobre si, in acelasi timp, intense. De exemplu, rochia argintie Tania, cu croiala ei in stil creion si cu un mic decolteu la spate, pentru un plus de senzualitate, este ideala pentru garderoba ireprosabila a Fecioarei.

Missgrey @ Mar 23, 2017 +