rootfoot

Must have: rochii cu spatele gol, din catifea

Amprenta definitorie a modei asupra toamnei este prerezentata de rochiile din catifea, aceste accesorii iconice datorita carora evenimentele noastre din sezonul rece sunt mai frumoase decat oricand, in ciuda temperaturilor scazute. Catifeaua revine an de an mai puternic, in reinterpretari de stiluri care mai de care mai fascinante, astfel ca orice femeie care se poate mandri cu o rochie din catifea in propria garderoba are asigurata cel putin o tinuta festiva de exceptie, pentru sezonul de toamna-iarna.

Daca recent s-a intamplat sa te ingrijorezi in privinta faptului ca aparitiile tale vor fi mult mai putin impresionante decat cele de vara trecuta, am gasit solutia care iti va readuce zambetul pe buze si increderea intiparita in suflet: rochiile cu spatele gol din catifea. Ce poate sa fie mai senzual si mai feminin decat imbinarea a doua dintre cele mai reprezentative elemente definitorii pentru eleganta suprema? Pentru ca atat catifeaua, cat si rochiile cu spatele gol, sunt asociate inca de la inceputul existentei lor cu luxurianta, cu un stil de viata sofisticat, cu senzualitatea si misterul. 

rochie-cu-spatele-gol-de-catifeaUn material a carui textura bogata se incadreaza mai mult decat perfect in peisajul tomnatic, catifeaua asigura confort atunci cand este purtata chiar si sub forma rochiilor cu spatele gol. In plus, aceste creatii rafinate reusesc sa iti garanteze faptul ca te poti bucura de aparitii fermecatoare la evenimentele speciale chiar si in sezonul rece, fara sa fii nevoita sa ascunzi fiecare centimetru de piele din cauza frigului. Colectia de toamna Miss Grey iti prezinta o selectie mai mult decat generoasa de rochii cu spatele gol din catifea, dintre care ai posibilitatea sa iti alegi modelul preferat care sa te incante in perioada imediat urmatoare. In design-uri menite sa flateze orice tip de silueta, definind stiluri office, casual sau formale, si in culori de-a dreptul fermecatoare, rochiile din catifea Miss Grey asteapta cu nerabdare sa fie descoperite de catre tine.

Propunerea noastra pentru astazi? Rochiile cu spatele gol din catifea Irissa. La o prima vedere, s-au putea spune ca sunt deosebit de simple; insa, daca privim mai atent detaliile liniilor croielii care iti urmaresc subtil fomrele feminine, faldurile care contureaza delicat decupajul de la spate si maniera in care lumina se reflecta pe catifeaua luxurianta, constatam ca rochia de catifea cu spatele gol Irissa reprezinta o bijuterie vestimentara pentru garderoba noastra festiva. In tonuri de verde smarald, albastru imperial sau rosu pasional, rochiile cu spatele gol din catifea Irissa fascineaza prin eleganta si feminitate. Perfecte pentru ocazii precum aniversarile speciale, cinele romantice sau nuntile, rochiile cu spatele gol de catifea dezvaluie suficient de mult pentru a starni curiozitatea pastrand, simultan, o alura cat se poate de classy. 

Te invitam sa descoperi rochiile din catifea marca Miss Grey, si alege-ti favorita!

Missgrey @ Oct 19, 2016 +