rootfoot

Rochii de gala lungi si scurte: top 3 modele in voga

Sezoanele festive si, mai ales vara, ofera o multitudine de optiuni in privinta rochiilor de gala. Daca rochiile de gala la moda in sezonul de toamna-iarna sunt mai dificil de ales - asta pentru ca trebuie sa ai in vedere nu numai temperaturile scazute si, prin urmare, materialul din care rochia de gala este confectionata, ci si lungimea rochiei si culorile neutre, rochiile de gala in voga in sezonul cald sunt mult mai permisive: ai la dispozitie zeci de nuante stralucitoare, materiale sofisticate si diafane, modele care mai de care mai indraznete. Regula de baza, atunci cand alegi rochii de gala pe care sa le porti la cele mai pretentioase evenimente, este sa optezi pentru modele, culori si materiale foarte elegante, stralucitoare, care sa inspire stil si rafinament. Si cea de-a doua regula - evident, deosebit de importanta - este sa iti alegi rochia de gala in functie de silueta, de atuurile pe care fizicul tau le are. Astazi, iti prezentam un top 3 al celor mai cautate rochii de gala lungi si scurte foarte in voga in acest sezon, in speranta ca iti vor folosi drept sursa de inspiratie pentru urmatoarea ta achizitie:

rochie-de-gala-lunga-bordoRochiile de gala lungi sunt primele modele care ne vin in minte, inainte ca macar sa incepem sa cautam ce se poarta si ce modele sunt disponibile in magazine. Daca iti doresti sa ramai in sfera clasicului si sa porti o rochie lunga de gala vara aceasta, iti recomandam o combinatie spectaculoasa intre extravaganta, eleganta si culoarea favorita a tuturor in anul acesta - marsala. Rochia de gala lunga Felicity este confectionata din voal de matase in tonuri fermecatoare de bordo, si impresioneaza prin design-ul aparte, materialul vaporos si culoarea seducatoare. De ce se afla in topul nostru pentru rochii de gala la moda? Pentru ca indeplineste asteptarile oricarei femei: este moderna atat prin culoare, cat si prin design, este extravaganta, deosebit de eleganta, simpla si ideala pentru o petrecere de vara. In plus, este creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si sa potenteze calitatile oricarei purtatoare. 

In topul celor mai cautate (si recomandate de catre specialisti) rochii de gala in aceasta perioada se afla si rochiile de gala scurte. Marele avantaj al acestora este versatilitatea lor: le poti purtarochie-de-gala-scurta la diverse categorii de evenimente, si, in plus, in functie de creativitatea de care dai dovada in ceea ce priveste accesorizarea, poti obtine imagini spectaculoase si in permanenta noi. Singura conditie - alege o culoare neutra, care sa iti permita o gama variata de optiuni si o cat mai mare versatilitate. rochie-de-gala-lunga-rozRochia de gala scurta Mikaela este confectionata din voal de matase bej, impresionand datorita materialului vaporos si culorii calde si neutre, care iti permite sa o accesorizezi in foarte multe feluri. Cupele si aplicatia pretioasa din talie iti subliniaza silueta feminina si iti infrumuseteaza bustul, fiind ideala pentru evenimentele speciale ale acestei veri. 

Daca iti doresti sa te faci remarcata prin tinute dulci si feminine, alege rochia de gala lunga din voal de matase roz prafuit Elisse. Materialul vaporos, design-ul simplu si creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta si culoarea deosebit de eleganta, feminina si stralucitoare transforma rochia de gala lunga intr-o piesa vestimentara vedeta a momentului. Pretioasa prin definitie, rochia de gala lunga nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a arata impecabil, astfel ca o poti  purta cu succes la cele mai deosebite ocazii de sezon. 

Alege-ti rochiile de gala tinand cont de tipul de eveniment la care urmeaza sa participi - incluzand locatia, de sezon, de preferintele personale - la urma urmei, iti doresti ca rochia ta de gala sa vorbeasca despre tine si de stilul care ti se potriveste, in functie de forma corpului. Nu este nevoie de cat de putina atentie pentru a alege, fara efort, rochia de gala ideala. In speranta ca recomandarile noastre iti vor fi de folos, te invitam sa accesezi www.missgrey.ro, si sa iti alegi modelul preferat, dintre rochiile de gala pe care ti le punem la dispozitie! 

Missgrey @ Jun 29, 2015 +