rootfoot

Cele mai frumoase rochii de mireasa 2017: modele in trend

Anul acesta te mariti iar subiectul „cele mai frumoase rochii de mireasa” a devenit o preocupare continua. Citesti reviste, scotocesti internetul, tii sedinte cu domnisoarele de onoare, cu mama si, de altfel, cu orice persoana de sex feminin care abia asteapta sa-si dea cu parerea, iti imaginezi o duzina de modele de rochii de mireasa superbe pe care ti-ar placea sa le porti, apoi intervine ratiunea si-ti spune ca ti-e suficienta una singura.

 

O singura rochie de mireasa, si trebuie sa fie o rochie perfecta. Asta inseamna ca dintre atatea rochii de mireasa superbe va trebui sa o alegi pe aceea care indeplineste urmatoarele conditii: e avantajoasa pentru silueta ta (trebuie sa arati splendid), e confortabila (trebuie sa-ti pastrezi zambetul pe buze intreaga zi, si cum o poti face daca nu te simti bine in rochie?) si e in tendintele anului 2017.

 

Stim cat de dificil este sa jonglezi cu toate indatoririle dinaintea nuntii si vrem sa te ajutam in cautarea rochiei perfecte, asa ca te invitam sa explorezi colectia Miss Grey de rochii de mireasa si sa-ti alegi preferata, iar noi o vom confectiona in atelierul propriu, pe dimensiunile tale personalizate.

 

 

Rochii de mireasa 2017: tendinte cheie

 

Ca sa fii o mireasa in trend, pregateste-te sa imbratisezi cu inima deschisa detalii precum jocurile de transparenta, dantela, designul floral, volanele si decolteul curajos.

 

Designerii internationali au transformat miresele conventionale in mirese moderne care isi asuma alegeri indraznete, iar rezultatul emana o eleganta de o senzualitate irezistibila.

 

Focus pe umeri in modelele de rochii de mireasa 2017

 

Ai aflat vestea? Pregateste-te sa-ti dezvelesti umerii!

 

Trendul umerilor dezgoliti este unul cu o influenta atat de cuprinzatoare, incat a cucerit lumea rochiilor de mireasa ale anului 2017. Si pe buna dreptate. Un decolteu stil barcuta, bardot sau in forma de inima confera tinutei nuptiale o expunere delicata si seducatoare, cu un impact vizual mult mai intens decat un decolteu inalt, care urca pana la baza gatului.

 

Deasemenea, pentru un efect maxim, mizeaza pe modelele de rochii de mireasa cu decolteu in V adanc, asa numitul decolteu „keyhole”, decupat strategic. Poate transforma o tinuta simpla intr-una spectaculoasa, care concentreaza atentia celor din jur intr-un punct focal, iar avantajul de netagaduit al acestui detaliu este ca, in combinatie cu dantela, reprezinta alegerea perfecta chiar si pentru miresele timide.

 

Cele mai frumoase rochii de mireasa din 2017 sunt cele din dantela

 

Interesant este ca nu doar designerii prefera dantela in realizarea modelelor de rochii de mireasa 2017, ci chiar viitoarele mirese se pare ca prefera astfel de tinute nuptiale.

 

In definitiv, de la Regina Victoria a Angliei incoace, dantela a fost dintotdeauna cea mai populara alegere pentru vestimentatia de nunta, datorita aspectului extrem de delicat si romantic, care cu siguranta nu se va demoda niciodata.

 

Missgrey @ Jul 12, 2017 +