rootfoot

Rochii romanesti Miss Grey - autenticitate si rafinament

Astazi, dam cartile pe fata si atingem un subiect sensibil, poate; sau poate neinteresant, pentru altii. Insa deosebit de important pentru fiecare dintre noi, pentru fiecare femeie care intelege faptul ca moda este mai mult decat un show pe un podium, mai mult decat concursuri de frumusete si mai mult decat like-uri pe Facebook. Astazi, vorbim despre conturarea identitatii modei romanesti in spatiul european, prin intermediul rochiilor romanesti, create manual in propriile ateliere din tara. Si incercam sa aducem in atentia ta motivele pentru care ar trebui sa preferi rochiile romanesti in detrimentul altora.

 

Rochii elegante si de ocazie lucrate manual in propriul atelier Miss Grey

 

In urma cu cativa ani, Miss Grey si-a inceput timid activitatea, incercand sa isi contureze identitatea in spatiul modei romanesti, la nivel national, si chiar si la nivel international.  De atunci, am crescut in rochie romaneasca din dantela albastrafiecare zi cate putin, urmand cu perseverenta valorile pe care ni le-am asumat de la bun inceput: autenticitatea, rafinamentul, eleganta si feminitatea, transpuse in creatii originale si de calitate, lucrate cu minutiozitate in propriul atelier cochet din Bucuresti. De atunci, iti punem in permanenta la dispozitie noi modele de rochii romanesti elegante si de ocazie, confectionate cu drag si pasiune din cele mai calitative materiale si cu design-uri originale, menite sa se potriveasca chair si celor mai riguroase preferinte in materie de stil si oricarei conformatii fizice. Rochiile elegante din dantela Tania - poate cele mai populare creatii ale noastre - sunt dovada faptului ca autenticitatea si rafinamentul reusesc sa cucereasca inimile tuturor doamnelor si domnisoarelor; iar fericitele posesoare ale acestor modele de rochite cu siguranta pot sa confirme faptul ca s-au simtit extrem de admirate si de apreciate atunci cand le-au purtat. Elementul esential care face diferenta intre rochiile de import si rochiile romanesti autentice consta, in primul si in primul rand, in calitatea si in pasiunea investite pentru a crea accesorii perfecte, menite s ainfrumuseteze fiecare secunda din viata oricarei femei.

 

Rochii la comanda - modele si marimi personalizate, la Miss Grey

 

rochie romaneasca din dantela bordoDaca inca mai cauti motive pentru care rochiile romanesti ar trebui sa se afle in topul listei tale de prioritati privind vestimentatia feminina, mai avem ceva pentru tine: serviciul made-to-measure, prin intermediul caruia ai posbilitatea de a-ti crea propriile modele de rochii elegante si de ocazie la comanda, sau poti sa porti un model de rochie deja existent in colectiile noastre, insa pe marimi personalizate. Miss Grey se numara printre putinele branduri din Romania care iti pun la dispozitie un astfel de serviciu; iar noi am ales sa iti oferim si aceste alternative pentru ca stim cat de mult conteaza sa iti alegi o rochie eleganta pe masura potrivita, sau cat de fericita poti fi daca reusesti sa intri in posesia unei rochii de seara la care visezi dintotdeauna. Singura asteptare pe care o avem de la tine este sa ne faci o vizita la atelierul nostru din Bucuresti - sa ne cunoastem mai bine, sa stabilim detaliile comenzii tale, sa ne asiguram ca toate datele sunt corecte, sa alegem culorile si materialele impreuna si sa ne zambim sincer, la gandul ca am reusit sa mai contribuim la fericirea cuiva.

 

Recomandarea zilei: rochii de seara din dantela Miss Grey

 

Pentru ca te-am obisnuit ca fiecare articol sa iti ofere o sursa de inspiratie in materie de alegere a tinutelor festive, nici astazi nu te dezamagim. Si pentru ca se apropie o perioada in care vei participa la din ce in ce mai multe ocazii speciale, ne indreptam atentia asupra rochiilor de seara din dantela, care sunt, in fond o amprenta a identitatii noastre. Astfel, astazi iti recomandam sa adaugi gardeorbei tale festive rochii romanesti din dantela colorata din gama Zaira. Feminine prin deisgn-ul lor conic ce le permite sa iti urmareasca subtil liniile corpului, prin umerii lasati si prin lungimea midi, rochiile romanesti din dantela Zaira reitereaza esenta feminitatii intr-un accesoriu vestimentar deopotriva luxuriant si seducator. Le poti purta in combinatie cu un colier statement, si cu siguranta te vei simti increzatoare, feminina si stilata.


Descopera rochiile romanesti Miss Grey, si alege-ti modelul preferat.

Missgrey @ Jan 31, 2017 +