rootfoot

Ce purtam vara la intalnirile formale

Pentru foarte multe dintre noi, vara nu se rezuma numai la vacanta. Depunem eforturi pentru a ne pastra relatiile cu clientii, sau poate tocmai avem de dat o admitere la o facultate, sau poate o intalnire de afaceri care ne-ar putea aduce venituri consistente. Oricare ar fi situatia, avem nevoie de o tinuta care sa impresioneze in cel mai pozitiv mod cu putinta. Una care sa ne reprezinte, pentru ca in toate aceste situatii, prima impresie este decisiva. Provocarea apare atunci cand temperaturile de afara nu ne lasa prea multe optiuni, pentru ca hainele comode si materialele vaporoase nu sunt neaparat din categoria tinutelor care inspira seriozitate. Astfel, Miss Grey iti propune cateva tinute elegante si rochii office pe care le poti purta pentru a te detasa de majoritatea oamenilor aflati in situatia ta.

1. Intalnirile de afaceri in domenii creative - un job intr-un domeniu care are foarte mare legatura cu creativitatea iti permite mai multa libertate in privinta alegerii tinutelor; profita de acest fapt, si opteaza pentru piese vestimentare care iti subliniaza atitudinea. Daca activitatile tale profesionale pot fi asociate cu dinamismul si creativitatea, fii in ton cu aceste elemente, fara a face abuz de accesorii sau indrazneala.

Rochia Print Desire poate reprezenta o alegere care categoric te va scoate in evidenta. Fiind croita din material elastic, este potrivita sezonului estival. In plus, imprimeul dinamic este suficient ca sa nu mai ai nevoie de accesorii. Astfel, iti poti pastra aparitia simpla, creativa, dinamica si comoda.

2. Admiterile, sau intalnirile din domeniul academic-educational - fie ca te-ai inscris la o facultate, la un program de master, doctorat sau deja activezi, pur si simplu, in sfera educatiei, ai nevoie de o tinuta impecabila: trebuie sa inspiri incredere, o atitudine deschisa, sociabila, si profesionalism, in acelasi timp. Astfel, tinuta pe care o alegi trebuie sa se afle undeva intre modern si clasic.

Miss Grey iti recomanda rochia Leyla, confectionata din dantela si cu o captuseala corai. Principalul avantaj al acestei rochii office este ca reuseste sa sugereze profesionalism, deschidere si relaxare in acelasi timp. In plus, modelul floral te ajuta sa iti indulcesti aparitia

rochie-office

3. Intalnirile de afaceri relaxate sau semi-formale - chiar daca aceasta situatie este cu mult mai relaxata decat cele de mai sus, si se rezuma poate la o masa in oras sau o sedinta pe Skype, imaginea ta nu trebuie neglijata sub nicio forma. Cea mai buna alegere, in acest caz, este o tinuta care se incadreaza stilului smart-casual. Unul dintre factorii foarte importanti in astfel de situatii este sa stii sa te adaptezi de la tinuta office la una semi-formala, creativa. Sa ai o aparitie riguroasa, oficiala, nu ar face decat sa confere intregii intalniri un aer stanjenitor.

Opteaza pentru salopeta Olivia, intr-o culoare proaspata si deschisa. Este croita din voal de matase, iar design-ul este suficient de simplu incat sa inspire incredere si relaxare simultan. In plus, centura fina iti accentueaza talia subtil. Daca o porti cu niste balerini sau pantofi cu tocuri sau talpa joase, este imposibil sa dai gres.

Missgrey @ Aug 11, 2014 +