rootfoot

Rochii de zi simple, pentru tinute de efect in fiecare moment

Rochiile de zi sunt secretul bunei-dispozitii permanente. Probabil ca fiecare femeie isi doreste sa surprinda prin aparitiile sale, indiferent de moment sau ocazie, chiar daca acest lucru nu este verbalizat intotdeauna. Uneori, se poate dovedi extrem de dificil sa iesi din monotonia tinutelor casual, adesea reprezentate de jeansi si bluze, cu atat mai mult cu cat nu stii ce ar trebui sa porti in locul lor pentru a pastra confortul oferit de acestea, dar pentru a te face remarcata printr-un plus de eleganta si feminitate.

rochie-de-zi-simpla-marsalaDe multe ori, alegerea potrivita este o rochie de zi simpla. Atat de simpla, incat poate trece neobservata daca este expusa in vitrina unui magazin, sau daca nu te atrage printr-un detaliu stralucitor. Insa aceasta simplitate poate lua orice forma doresti tu: cu cat rochia ta de zi este mai putin sofisticata, cu atat versatilitatea acesteia este mai ridicata, astfel ca vei avea posibilitatea de a o accesoriza in cele mai variate moduri si, implicit, de a o purta in cadrul cat mai multor tinute, aratand, intotdeauna diferit. Cum definim simplitatea? Chiar daca te gandesti instinctiv la o rochie neagra sau in culori neutre cu un design cat se poate de plictisitor, rochiile de zi simple pot, foarte bine, sa fie remarcabile prin nuante vibrante si bogate, sau prin stilul croielii. Iar cel mai potrivit si la indemana exemplu, in acest sens, sunt tocmai rochiile de zi din cea mai recenta colectie de primavara Miss Grey: impresionante tocmai datorita simplitatii lor, dar atragatoare si feminine simultan, acestea nu pot lipsi din garderoba nici unei femei care isi doreste sa se detaseze de monotonia tinutelor casual si sa poarte tinute de efect in fiecare moment. 

Nu stim daca si tu simti la fel, dar noi suntem pur si simplu fascinati (in continuare!) de tonurile bogate de marsala, care a fost si culoarea vedeta a anului precedent. Efectul special pe care il are asupra oricareirochie-de-zi-simpla-albastra tinute ne face sa credem ca aceasta culoare isi va pastra popularitatea si in acest an, si, de ce nu, si in anii urmatori: se potriveste oricarei tinute, de zi sau de seara, oricarui tip de piesa vestimentara, poate fi cu usurinta accesorizata cu diverse combinatii de culori, si arata impecabil chiar si intr-o  tinuta monocroma. Daca stii ca indragesti foarte mult tonurile marsala, iti recomandam sa porti rochia de zi simpla Latiffa intr-o nuanta intensa derivata din marsala. Confectionata din jerse elastic de calitate superioara, adus tocmai din Dubai, rochia de zi Latiffa are capacitatea de a se mula usor pe formele tale feminine, urmarindu-ti liniile naturale ale siluetei si, implicit, evidentiindu-ti formele feminine. Faldurile din zona taliei si a soldurilor nu numai ca minimizeaza orice micut defect ce ar putea atrage atentia, dar iti subtiaza natural silueta si iti confera un plus de confort, fiind, totdata, un element care transforma rochia intr-o tinuta speciala. In functie de efectul pe care doresti sa il obtii, o poti accesoriza cu tonuri de auriu sau alte culori neutre, pentru ca intotdeauna vei arata superb! Asigura-te doar ca iti vei lasa imaginatia sa isi spuna cuvantul de fiecare data cand vei alege sa o porti. 

Iar daca esti relaxata prin definitie - sau poate pur si simplu preferi culorile indraznete - opteaza pentru rochia de zi simpla Latiffa albastra. Lungimea midi, in combinatie cu jerseul elastic si deisgn-ul conic o transforma intr-o tinuta extrem de versatila de care garderoba ta nu se poate lipsi. Manecile trei sferturi, absenta deoclteului sau a spatelui decupat o recomanda pentru a fi purtata in sezonul de primavara, in cele mai diverse circumstante: fie la birou, fie pentru iesirile in oras cu prietenii, fie la o petrecere sau o intalnire formala. Totul depinde de felul in care tu alegi sa o accesorizezi.

Innoieste-ti garderoba cu cele mai frumoase rochii de zi simple, de nelipsit in aceasta primavara! 

Missgrey @ Feb 22, 2016 +