rootfoot

Smart shopping: De ce sa cumperi rochii la reducere

In fiecare an iti propui sa achizitionezi cat mai multe rochii la reducere ca sa-ti usurezi viata, sa faci economii si sa castigi timp.

 

Se stie, deseori, cand faci cumparaturi pe ultima suta de metri inaintea unui eveniment special, ai tendinta sa te multumesti si cu rochii elegante de seara la care poate, in sinea ta, gasesti cate ceva de criticat: nuanta parca nu e tocmai pe gustul tau, manecile ai fi vrut sa fie mai scurte, talia nu e suficient de accentuata, decolteul s-ar fi potrivit mai bine prietenei tale. Dar ce era sa faci, daca bugetul nu ti-a permis atunci sa investesti mai mult intr-o rochie eleganta de seara perfecta?

 

Fa smart shopping si bucura-te de petrecere

 

Cand te coplesesc invitatiile la nunta si cheltuielile, inseamna ca a venit vremea sa devii experta in smart shopping, adica sa implici o doza buna de pragmatism in obiceiurile tale vestimentare. Acorda atentie calitatii materialului, nu cumpara o rochie de ocazie doar pentru ca „e atat de draguta” si, nu in ultimul rand, vaneaza reducerile si promotiile.

 

Unele rochii de seara au calitatea aceea foarte apreciata de eleganta atemporala, iar daca iti imbogatesti garderoba cu cateva din aceste modele si acorzi putina atentie accesorizarii, le vei putea purta chiar in mai multe ocazii. Ma refer la acele modele de rochii cu design clasic, din materiale care nu se demodeaza niciodata, precum dantela sau catifeaua. In sectiunea Promotii a magazinului online Miss Grey, de exemplu, poti gasi rochii la reducere din dantela brodata in culori variate sau rochii elegante din catifea luxoasa, cu design potrivit pentru diverse evenimente speciale.

 

Momentul acela cand descoperi tinuta perfecta printre modelele de rochii la reducere…

 

   

Stii cum se spune, omul destept isi face iarna car si vara sanie, iar femeia eleganta mai arunca un ochi si la promotii, ca sa isi cumpere rochii la reducere. Si nu orice rochii de ocazie, ci exact pe acelea „perfecte”, pe care si le dorea de mult, pentru ca se potriveau siluetei, personalitatii si gusturilor, dar din pacate nu si portofelului.

 

De aceea, perioada reducerilor sau pagina cu rochii la reducere a unui magazin online e bine sa se regaseasca printre principalele preocupari ale tale. Poti descoperi astfel niste rochii de ocazie elegante pe care ti-ar fi fost mai greu sa le achizitionezi chiar inaintea unui eveniment special, cand trebuie sa faci mai multe eforturi financiare, atat pentru completarea tinutei, cat si pentru machiaj, coafura sau cadouri.

 

Missgrey @ Jul 17, 2017 +