rootfoot

Top 10 rochii lungi Miss Grey

Rochiile lungi nu numai ca surprind viziunea artistica a unui designer, insa fiecare rochie reprezinta o expresie aparte a stilului, elegantei si rafinamentului. Rochiile lungi sunt deosebit de importante pentru garderoba fiecarei femei, iar alegerea lor implica alegerea unor modele care trebuie atat sa se potriveasca preferintelor unei femei, cat si sa o avantajeze din punct de vedere fizic. Evident, optiunile pe care le ai in privinta stilului sunt nenumarate - de la rochii lungi cu trena, mulate, A-line, cu spatele gol, cu maneci sau fara, fiecare dintre acestea poarta o amprenta unica. Stim ca alegerea unei singure rochii lungi poate sa fie dificila, insa este mult mai simplu atunci candrochie-lunga-verde preferata ta face parte din top 10! Delecteaza-te cu cele 10 rochii lungi de top marca Miss Grey, si nu ezita sa ne spui care este preferata ta (si de ce)!

1. Rochie lunga Erin

Una dintre cele mai iubite creatii marca Miss Grey, rochia lunga Erin este confectionata din voal de matase si dantela. Impresionanta datorita culorilor deosebit de elegante si a desiggn-ului aparte, rochia lunga Erin este creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Ideala pentru sezonul de vara, rochia lunga se remarca si datorita spatelui decupat in V, care compenseaza absenta decolteului frontal. In functie de culoarea pe care o alegi rochia lunga iti confera imagini diferite, avand ca element comun eleganta deosebita: fie ca doresti sa te faci remarcata printr-o rochie lunga albastra sau verde, fie ca vrei sa obtii o imagine usor dramatica cu ajutorul nuantei marsala, fie ca vrei sa stralucesti in tonuri neutre de gri, rochia lunga Erin este alegerea perfecta. 

2. Rochie lunga Sara

rochie-lunga-marsalaProbabil si tu, la fel ca noi, te-ai indragostit de nuanta marsala, declarata de Pantone drept culoarea anului 2015. Una dintre cele mai reusite creatii Miss Grey in tonuri marsala este rochia lunga Sara; confectionata din voal de matase bordo, cu insertii de dantela in jurul decolteului si la spate, rochia lunga in stil A-line nu numai ca flateaza orice silueta, dar iti confera si o eleganta deosebita ce se datoreaza materialului vaporos si culorii sofisticate. 

3. Rochie lunga Lyssa

Foarte in voga in aceasta vara au fost rochiile lungi turcoaz. De aceea, printre creatiile Miss Grey vei gasi mai multe modele de rochii lungi turcoaz - pur si simplu nu am putut rezista farmecului acesti nuante vibrante! Una dintre rochiile lungi de top Miss Grey este rochia Lyssa: confectionata din voal de matase turcoaz, rochia lunga impresioneaza prin combinatia deosebita dintre design-ul simplu, culoarea vibranta si eleganta materialelor alese. Centura din dantela din jurul taliei iti accentueaza silueta, sporind farmecul rochiei lungi, si completandu-ti imaginea cu succesul unui accesoriu rafinat. 

4. Rochie lunga Felicity

Ramanem la voalul turcoaz, si iti prezentam o alta superba rochie lunga Miss Grey, apreciata in aceasta vara: rochia Felicity, confectionata din voal de matase turcoaz, se remarca, de aceasta data, prin extravaganta design-ului modern si prin eleganta culorii vibrante. Amintind de tinutele zeitelor din poveste si de printesele imperiilor imaginare, rochia lunga turcoaz este o alegere perfecta pentru orice femeie care isi doreste sa impresioneze rochie-lunga-turcoazprintr-o aapritie in egala masura simpla si sofisticata. 

5. Rochie lunga Lyssa fuchsia

Intotdeauna indragita, culoarea fuchsia a atras si anul acesta atentia multor femei aflate in cautarea unei tinute festive. Rochia lunga din voal de matase fuchsia, cu o sueprba centura neagra din dantela in talie, se afla in top 10 rochii lungi Miss Grey. Materialul iti confera un aspect diafan, iar design-ul este creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta si sa iti evidentieze linia taliei si bustul. 

6. Rochie lunga Maddison

Pentru iubitoarele de extravagant, rochia lunga verde Maddison reprezinta un reper. Confectionata din triplu voal in tonuri stralucitoare de verde, rochia lunga intra in top 10 datorita design-ului sau modern; manecile lungi o transforma intr-o tinuta ideala pentru ocaziile din sezonul rece, iar taieturile care iti urmaresc discret formele feminine o trasnforma intr-o tinuta seducatoare. 

7. Rochie lunga Medeea

Rochia lunga Medeea a fost vedeta sezonului rece! Confectionata din catifea neagra, rochia lunga fara maneci, cu un superb decolteu in forma de inima si cupe confera purtatoarei o alura misterioasa, deosebit de sofisticata si seducatoare. Formele iti sunt puse in evidenta datorita materialului sofisticat si jocurilor de lumina de la nivelul acestuia, iar trena iti confera un aer usor dramatic, greu de ignorat de catre orice privitor.

8. Rochie lunga Evita

Nu putea lipsi din top superba rochie lunga confectionata din catifea neagra, si cu maneci din dantela atent lucrata. Remarcabila datorita materialelor de calitate din care este croita, dar si datorita design-ului original si impresionant, rochia de seara lunga iti va conferi un aer sofisticat si misterios. Trena lunga sporeste aerul usor dramatic, in vreme ce jocurile de transparenta ale dantelei iti sporesc senzualitatea. Materialul se muleaza discret pe trupul tau, avantajandu-l, iar culoarea si design-ul sunt menite sa flateze orice tip de silueta.

rochie-lunga-neagra9. Rochie lunga Enia

Confectionata din voal si cu o superba aplicatie aurie pe piept, rochia lunga reprezinta alegerea ideala pentru ocaziile speciale care impun o tinuta pretentioasa si o aparitie inedita. Centura aurie din talie iti evidentiaza silueta intr-un mod subtil si, alaturi de detaliile elegante de pe piept, sporeste efectul diafan pe care aceasta rochie de seara il emana.

10. Rochie lunga Queen

Incheiem top 10 rochii lungi Miss Grey cu o superba rochie de seara care a fost pentru mult timp favorita multor femei. Adopta un look regal cu rochia albastra Queen! De o eleganta aparte, rochia de seara va straluci toamna aceasta, tocmai datorita culorii sale vibrante, care contrasteaza cu vremea cenusie de afara. Voalul de matase creeaza mici jocuri de transparente care, alaturi de detaliile din dantela de pe maneci, sporesc misterul si feminitatea unei tinute de ocazie de succes. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti creezi propriul top 10 rochii lungi din creatiile de pe site-ul nostru!

 

Missgrey @ Aug 28, 2015 +