rootfoot

Rochii elegante scurte - poarta-le si impresioneaza prin eleganta si stil!

Rochiile elegante scurte sunt ideale ca tinute festive pentru evenimentele speciale cu precadere in sezonul cald. Regasite intr-o varietate de modele, culori si design-uri, rochiile elegante scurte pot fi purtate indiferent de sezon si indiferent de tipul siluetei tale, intrucat este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model care sa te avantajeze. Daca sunt bine alese, rochiile elegante scurte te ajuta sa iesi in evidenta si sa impresionezi prin eleganta si stil la cele mai speciale evenimente. 

rochie-eleganta-scurtaChiar daca, atunci cand te gandesti la tinutele festive, primul lucru care iti vine in minte sunt rochiile lungi, nu ezita sa iei in considerare rochiile scurte elegante! Odata ce iti alegi modelul perfect, care sa te avantajze si care sa ti se potriveasca, pe care il accesorizezi cu stil si bun gust, complimentele vin de la sine. Fata de rochiile lungi, rochiile scurte elegante au doua mari avantaje care le transforma in optiuni vestimentare irezistibile: pe de o parte, rochiile elegante scurte sunt deosebit de confortabile, si iti permit sa dansezi si sa te distrezi in voie la toate evenimentele la care alegi sa le porti, si, pe de alta parte, rochiile scurte elegante se numara si printre cele mai versatile piese vestimentare pe care le poti purta la ocaziile speciale. In functie de accesoriile si coafura pe care le alegi, poti sa surprinzi intotdeauna cu o aparitie proaspata si incantatoare. Si, evident, putem sa adaugam pe lista avantajelor rochiilor elegante scurte si faptul ca sunt deosebit de provocatoare, conturand, in jurul oricarei purtatoare, o alura misterioasa si extrem de feminina. 

Daca te intrebi ce modele de rochii elegante scurte se mai poarta in aceasta vara, afla ca rochiile scurte elegante fara maneci sunt printre cele mai cautate si se numara printre rochie-eleganta-scurta-din-tulfavoritele tuturor femeilor. Confortabile, elegante, feminine si provocatoare, rochiile scurte fara maneci sunt o alegere ideala pentru ultimele momente ale verii. Cu siguranta mai ai o multime de evenimente la care trebuie sa participi, si, pentru ca vara este pe ultima suta de metri, acum este momentul ideal sa profiti de rochiile elegante scurte fara maneci. Miss Grey iti recomanda doua superbe modele de rochii scurte elegante pe care sa le porti la evenimentele speciale ale sezonului, si cu ajutorul carora sa impresionezi prin stil si eleganta:

Confectionata din voal de matase in tonuri pastel de bej, rochia eleganta scurta Mikaela se remarca atat datorita culorii neutre, care flateaza orice tip de silueta, cat si design-ului simplu si rafinat. Cupele si aplicatia pretioasa din talie infrumuseteaza bustul oricarei purtatoare, decolteul in forma de inima contribuind la creara unui efect seducator si feminin, in vreme ce voalul de matase din partea inferioara a rochitei iti confera un aer diafan si foarte mult confort. Versatila, rochia eleganta scurta fara maneci poate fi purtata la o gama foarte variata de evenimente, in functie de felul in care alegi sa o accesorizezi. 

Daca te numeri printre iubitoarele de tul, atunci rochia scurta eleganta Patricia este un must have pentru garderoba ta festiva. Confectionata integral din tul in tonuri dulci de somon si bej, rochia eleganta scurta cu aplicatie in
talie iti infrumuseteaza bustul si iti accentueaza formele feminine. Rochia scurta eleganta este dotata cu cupe, astfel ca nu trebuie sa te ingrijorezi in privinta tinutei tale, indiferent de ocazia la care alegi sa o porti. Impresionanta atat datorita design-ului simplu, at si a culorilor atent alese si a materialului care iti confera o alura de poveste, rochia eleganta scurta va atrage atentia asupra ta la toate evenimentele la care o vei purta.

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi modele favorite de rochii elegante scurte pe care ti le punem la dispozitie, si, pe care, purtandu-le, sa impresionezi la orice eveniment prin eleganta si stilul tau aparte! 

Missgrey @ Aug 25, 2015 +