rootfoot

Proudly Made In Romania: reduceri de 1 Decembrie la cele mai populare produse Miss Grey

reduceri-1-decembrieProudly Made In Romania - sunt cuvintele cu care brandul Miss Grey se identifica. Da, suntem mandri sa cream produse autentice romanesti, prin intermediul carora sa sustinem design-ul si productia autohtona, la fel cum suntem mandri sa contribuim, prin munca pe care o intreprindem, la conturarea identitatii romanesti in spatiul modei internationale. 

Pentru ca astazi este o zi de sarbatoare importanta pentru noi ca indivizi, dar si pentru noi ca brand, iti oferim un cadou prin intermediul caruia celebram ziua de 1 Decembrie: iti oferim reduceri de nerefuzat, de 30%, 40% si 50%, la cele mai populare produse Miss Grey. Am selectat cu atentie cele mai indragite modele de rochii si haine elegante din 2015, si ti le punem la dispozitie la preturi mult mai mici fata de cele initiale. Consideram ca fiecare femeie din Romania ar trebui sa poarte cu mandrie, in fiecare zi, haine autentice romanesti, create special in Romania, iar acesta este si motivul care ne-a indemnat sa iti facem aceasta oferta. Vei avea ocazia sa regasesti, in categoria dedicata reducerilor de 1 Decembrie, cele mai variate optiuni de haine feminine - incepand de la rochite casual, la rochite elegante si de seara, la bluze elegante si bluze casual, si pana la pantaloni sau sacouri. Este imposibil sa nu gasesti cel putin un model care sa iti placa, astfel ca nu ezita sa arunci o privire in categoria de reduceri speciale pentru 1 Decembrie. Culorile moderne, precum marsala si verde smarald, alaturi de texturile rafinate, potrivite pentru sezon - precum catifeaua si dantela sunt elemente pe care le vei regasi cel mai mult in categoria de reduceri dedicata zilei de 1 Decembrie. Lungi sau scurte, confortabile sau sofisticate, rochiile si hainele elegante Miss Grey iti stau la dispozitie la preturi irezistibile. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, sa vizitezi categoria de Reduceri de 1 Decembrie si sa iti comanzi produsele favorite cu pana la 50% reducere

Missgrey @ Dec 01, 2015 +