rootfoot

Rochii de primavara la reducere, pentru tinute de zi feminine

Am visat la rochiile de primavara tot sezonul rece. Extrem de confortabile, feminine si delicate, rochiile de primavara aduc garderobei noastre un suflu optimist si dinamic, de care aveam cu adevarat nevoie. Versatilitatea ridicata a acestora, generata de simplitatea lor covarsitoare, le recomanda pentru a fi purtate in cele mai variate contexte si, indiferent de preferintele tale in materie de stil, credem ca nu ar trebui sa iti lipseasca din sifonier cel putin un astfel de model. 

In luna martie, am ales sa celebram cum se cuvine feminitatea oferindu-ti reduceri considerabile cuprinse intre 30 si 50%, la cele rochie-de-primavara-simplamai noi si spectaculoase modele de rochii de primavara. Fie ca iti doresti sa achizitionezi un model de rochie de primavara pentru o ocazie speciala, fie pentru birou sau pentru tinutele tale de zi cu zi, in categoria noastra de reduceri este imposibil sa nu gasesti cel putin un model de care sa te indragostesti. 

Confectionate din materiale atent alese, aduse dinn Orient si croite cu drag si atentie in propriul atelier din Bucuresti, rochiile de primavara Miss Grey se remarca prin culori fermecatoare, texturi romantice si design-uri menite sa flateze orice tip de silueta.

Astazi, iti recomandam calduros superba rochie de primavara Latiffa violet. La o prima vedere, rochia este atat de simpla incat nu iti poti da seama ce anume te atrage la ea si de ce te incanta. Ei bine, iti spunem noi: culoarea bogata, foarte in voga si deosebita este un prim element care transforma rochia de primavara Latiffa intr-un must have pentru garderoba ta de sezon. Apoi, croiul conic, care ii confera capacitatea de a-ti evidentia subtil liniile siluetei, in combinatie cu faldurile din zona taliei care nu fac decat sa iti accentueze si mai mult formele, aduc un plus de eleganta si un aer discret si usor misterios rochiei de primavara. Manecile trei-sferturi si lungimea midi o recomanda drept o tinuta ideala atat pentru birou, cat si pentru iesiri in oras sau cine romantice, versatilitatea acesteia fiind sporita inclusiv de culoare si de absenta detaliilor stralucitoare. 

Grabeste-te sa achizitionezi, in luna martie, rochii de primavara la preturi spectaculoase, si intampina cum se cuvine noul sezon!

Missgrey @ Mar 20, 2016 +