rootfoot

Cum porti rochii bordo de catifea cu incredere

Daca iti place sa fii mereu o aparitie, sa iti „asortezi” tinuta cu contextul, evenimentul sau petrecerea unde mergi, atunci cu siguranta te putem ajuta. Unele rochii bordo de catifea pot parea un outfit pretentios, greu de purtat sau ceva inedit. Realitatea e ca acest material este o componenta clasica in lumea modei,  o textura fina care ne duce cu gandul la regalitate, la lux.  Pentru a nu da gres, trebuie doar sa o porti cu stil, sa adaugi accesoriile potrivite si totul va fi perfect.  Astazi ne mutam atentia chiar pe acesta idee si trecem pe lista cateva sugestii cu privire la purtarea unei rochii midi de catifea.

 

Tine cont de cateva aspecte cand porti rochii de catifeaRochie Sandra bordo

 

Fiind un material versatil il vei intalni in diferite outfit-uri si este purtat de toate personalitatile, de la o femeie sexy, rock pana la business. Cand catifeaua este textura principala intr-o rochie va crea un impact major si iti va imbraca trupul intr-o maniera delicata. O poti purta atat seara, cand croiala e sofisticata, iar culorile evidente precum rosu, mov, verde, albastru dar si ziua, accesorizata cu o curea in tonuri simple, insertie de un material diferit. Este bine sa stii ca accesorizarea trebuie sa fie discreta, deci piesele ce o insotesc nu trebuie s-o puna in umbra, ci sa-i sublinieze caracteristicile. Acest material superb se potriveste manusa cu accesorii vintage. Opteaza pentru un sirag de perle, inele mari si coliere lungi.

 

Ce semnifica culoarea bordo la rochia midi conica

 

Culorile ne infrumuseteaza viata, ne schimba starea de spirit si transmit mesaje ascunse celor din jur. Nuanta bordo este o incursiune in romantismul tau, aminteste de vinul francez, legendar si aromat si te face sa te simti matura, distincta. Bordoul se asorteaza usor si e purtat cu nuante mai deschise, iar seara se potriveste cu negru sau verde inchis. Alaturi de  bordo merge si  albastru, galben mustar, lila deschis. Creatia Sandra Bordo imbina perfect finetea cu o nuanta vibranta. Descopera insertiile de dantela plasate strategic. Bustul e evidentiat si prezentat minutios, iar in spate decupajul in V evidentiaza pielea si te face seducatoare.

 

Rochii de seara elegante compatibile cu stilul tau

 

Fii sigura ca poti purta rochiile de catifea bordo la un eveniment festiv, cina romantica, petrecere cu tematica si iti va pune in evidenta silueta. Seara vei arata splendid cu  rochia catifea bordo,  vei atrage privirile si cu siguranta vei cuceri cateva inimi. Daca alegi acesta culoare deosebita la o rochie eleganta studiaza si  machiajul. Fiind o culoare puternica, daca vrei sa nu ai machiaj, vei crea un contrast prea evident intre fata si rochie. Opteaza pentru smokey eyes in nuante fumurii si vei impresiona. Miss Grey este acel atelier de creatie vestimentara care-ti ofera colectii de actualitate, cu materiale de calitate superioara si detalii inspirate. Plus de asta, orice model poate avea amprenta ta personala, caci poti modifica rochiile prezentate.

 

Iesi in evidenta, fii tu, o femeie deosebita si admirata, adauga la colectia ta rochii bordo de catifea.

Missgrey @ Feb 06, 2017 +