rootfoot

Cum alegem tinutele cocktail?

Invitatia la o petrecere tip cocktail poate lansa o serie de intrebari in legatura cu rochia pe care o vei purta sau tipul evenimentului la care participi. Inainte de a vedea cum ne alegem tinutele cocktail, este necesar sa intelegem termenul de "cocktail event", care se poate defini ca fiind tipul de intalnire intima, formala de cele mai multe ori, in cadrul careia invitatii consuma cocktailuri, discuta si schimba impresii. La acest tip de intalnire poate exista o tematica sociala sau business prestabilita de gazda, iar invitatii trebuie sa se supuna respectivei tematice, din respect fata de gazda.

Pentru a iti alege o tinuta cocktail potrivita, este necesar sa fii atenta la informatiile pe care le primesti de la persoana care lanseaza invitatia. Astfel, detalii precum locatia, ora, scopul si tipul evenimentului pot fi informatii cruciale ce te vor ajuta in alegerea unei tinute potrivite unei astfel de intruniri. De exemplu, daca petrecerea incepe la ore de seara si are loc intr-un restaurant cochet, vei opta pentru o tinuta eleganta, accesorizata cu stil. Daca petrecerea are loc la orele pranzului, opteaza pentru o tinuta chic si discreta, in functie de anotimp.

Daca nu stii exact ce ar trebui sa porti si ti-e teama sa nu exagerezi, opteaza pentru o tinuta simpla, rafinata. Cea mai buna optiune ar fi o tinuta monocromatica, pe care sa o completezi cu bijuterii fine. De asemenea, daca alegi sa porti fuste sau rochii, alege o lungime medie, pentru o tinuta stilata. Pentru evenimentele speciale, poti opta pentru rochii elegante lungi care iti vor conferi o aparitie demna de respectivul eveniment.

 

Rochii cocktail negre potrivite pentru orice eveniment

 

Indiferent de anotimp, rochiile cocktail negre sunt intotdeauna potrivite pentru orice tip de ocazie speciala, si nu trebuie sub nicio forma sa lipseasca din garderoba noastra. Pentru ca vara, de obicei, au loc extrem de multe evenimente deosebite, uneori poate fi obositor sa cauti noi si noi tinute pe care sa le porti, cu atat mai mult cu cat cu siguranta iti doresti sa faci o impresie placuta.

Pentru astfel de momente, cand efectiv te simti extenuata sau lipsita de inspiratie si nu mai vrei sa cauti noi idei de imbracaminterochie-neagra-cocktail-naty pentru ocazia la cre tocmai ai fost invitata, exista rochiile cocktail negre. Regasite intr-o infinitate de stiluri, modele si texturi, rochiile negre reusesc sa flateze orice tip de silueta si se potrivesc absolut oricui, daca reusesti sa gasesti modelul potrivit pentru tine.

Daca tocmai te gandeai sa adaugi garderoebi tale o rochie neagra eleganta noua, iti recomandam una dintre creatiile Miss Grey: confectionata integral din dantela fina, rochia neagra cocktail Naty impresioneaza atat prin croiala sa conica, datorita careia formele tale feminine sunt subtil evidentiate, cat si datorita volanasului ce iti asigura o alura romantica.

Un avantaj deosebit al rochiei cocktail negre Naty este tocmai faptul ca este extrem de versatila si poate fi purtata in cele mai creative combinatii de accesorii, si la orice eveniment special. Permisiva in mod special datorita culorii clasice si mereu la moda, pretioasa dtorita texturii rafinate a dantelei, rochia neagra cocktail Naty cu siguranta isi va face loc in garderoba ta festiva si te va insoti la cele mai importante evenimente din aceasta vara.

 

Rochite in nunate pastel din matase sau dantela

 

Rochia Ella Pentru un plus de culoare, alege sa porti rochii pe nuante pastel fabricate din materiale de calitate, precum, dantela, satin sau matase, la care sa porti incaltaminte eleganta cu toc, dar care sa fie confortabila. Coafura si machiajul trebuie sa fie discrete si rafinate, pentru a se imbina armonios cu tinuta.

Rochia Eleny mov Pentru un cocktail event, Miss Grey iti recomanda rochia midi Ella, potrivita pentru astfel de ocazii, confectionata din dantela brodata si cupe, pe o frumoasa nuanta de albastru.De asemenea, croiala acestei rochii urmareste linia corpului, evidentiindu-ti cu gratie formele feminine. Aceasta rochie este perfecta intrucat are o lungime potrivita, este brodata dintr-un material pretios ce poate fi purtat la astfel de evenimente si poate fi accesorizata cu bijuterii fine, pentru o tinuta festiva completa.

O alta alegere inspirata pe care ti-o recomandam este rochia Eleny midi pe inedita nuanta mov, ce va atrage privirile tuturor prin culoarea vibranta si dantela cu care este infrumusetata aceasta rochie. Spatele usor decupat in V, insertiile semi-transparente si manecile rochiei Eleny iti asigura o aparitie fabuloasa, iar croiala conica iti va pune in evidenta silueta.

Aceste rochii de cocktail midi sunt perfecte pentru intrunirile formale la care esti invitata si la care vrei sa stralucesti, alegand o nuanta care sa te flateze si care sa fie deosebita. Pentru un aspect de invidiat, trebuie sa te simti confortabil in ceea ce alegi sa porti.

 

Tinute cocktail la moda in aceasta toamna

 

Tinutele cocktail pentru toamna trebuie alese diferit fata de cele pentru vara. Chiar daca toate evenimentele semi formale din sezonul rece se desfasoara intr-un cadru interior, nu poti sa adopti tinute cocktail nepotrivitie sezonului. Stilurile, materialele, culorile si designurile rochiilor si ale tinutelor cocktail in general difera de la sezon la sezon, iar orice tentativa de a purta rochita aceea vaporoasa din vara la un eveniment de toamna va fi interpretata ca o lipsa de stil si bun gust in materie de moda. Iata de ce astazi, iti vom vorbi despre tinutele cocktail pentru femei la moda in aceasta toamna. Printre paltoane, geci, trench-uri, pantaloni si fulare, asigura-te ca adaugi garderobei tale si cateva tinute cocktail de sezon, cu ajutorul carora sa te faci remarcata la cele mai speciale ocazii.

Cele mai in voga materiale din aceasta toamna sunt catifeaua si dantela. In privinta catifelei, probabil ca nu ai niciun dubiu (este un material deosebit de sofisticat, care confera o eleganta aparte oricarei rochii sau tinute-cocktail-femei-toamna-catifeatinute, avand un efect vizual care lasa senzatia de greutate privitorului, fapt pentru care este ideala in tinutele cocktail de toamna), insa in privinta dantelei, nu esti tocmai sigura de ce se poarta in sezonul rece si cum anume alegi acele modele de tinute cocktail din dantela potrivite pentru toamna.

Diferenta dintre piesele vestimentare din dantela care se poarta vara si cele de toamna consta in culoare si design, dar si in combinatiile de materiale. In confectiile din dantela pentru vara, se folosesc mult mai multe culori deschise, detalii transparente si alte artificii care sa dea senzatia de material usor, pe cand in cazul tinutelor de toamna din dantela, culorile inchise, reci sau mai opace iau locul celor vibrante si stralucitoare, in aceeasi masura in care transparentele nu mai sunt punctul lor forte.

Marsala ramane culoarea acestei toamne, la fel cum a fost si cea a verii. Pana la sfarsitul anului, grabeste-te sa porti cat mai multe tinute in aceasta nuanta superba si seducatoare, care se potriveste de minune cu toamna. Rosurile stinse si tonurile cuminti de verde sunt si ele foarte in voga, si ar trebui sa le porti in cadrul tinutelor tale cocktail. Nu trebuie sa te rezumi doar la culori neutre, insa este important sa alegi nuantele potrivite. Incearca sa optezi pentru bordo in loc de rosu aprins, si pentru verde smarald in loc de verde aprins, iar galbenul inlocuieste-l cu ocru.

 

Rochite cocktail din catifea pentru sezonul rece

 

In ianuarie, iti punem la dispozitie cele mai frumoase modele de rochii cocktail, cu linii delicate si detalii rafinate, astfel incat imaginea si aparitia ta sa fie intotdeauna spectaculoasa. Indiferent de forma corpului tau si a siluetei, rochiile cocktail Miss Grey sunt create in asa fel incat sa te avantajeze, si sa flateze orice tip de silueta. Gama variata de culori vibrante, detalii si modele sofisticate iti ofera posibilitatea de a arata impecabil in orice locatie, si de a alege rochiile cocktail exact pe gustul tau.

Rochia cocktail Femme, confectionata din catifea bleumarin si cu insertii din dantela neagra in zona pieptului, este alegerea ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa inspire feminitate, rafinament, eleganta si stil printr-o tinuta simpla si de efect. Accesorizata cu o pereche de cercei statement si asortata cu o pereche de pantofi stiletto, rochia cocktail devine o adevarata bijuterie.

Daca esti mai degraba adepta culorilor calde, dulci, in tonuri de nude, iti recomandam calduros rochia cocktail din material elastic Aimee Bej, remarcabila atat datorita croiurilor drepte si liniilor care iti urmaresc discret forma corpului, cat si insertiei din dantela ivoire din zona pieptului. Rochia cocktail Aimee este disponibila si in tonuri vibrante de turcoaz!

Descopera rochitele Miss Grey pentru evenimentele speciale si spune-ne: care este favorita ta?

Missgrey @ Sep 19, 2016 +