rootfoot

Solutia verii? Rochia eleganta cu forme geometrice

Daca esti in cautarea unei alternative vestimentare avangardiste la rochiile de seara clasice, cu modele florale, sa stii ca cea mai eleganta solutie o reprezinta rochiile al caror design contine forme geometrice, fie ca este vorba despre un imprimeu sau despre un model realizat din dantela brodata.

Spre deosebire de problemele de geometrie din anii de scoala, care in niciun caz nu puteau fi considerate prea atractive (decat poate de cativa colegi pasionati de matematici), tinutele cu forme geometrice au un farmec deosebit, care iese in evidenta tocmai prin combinatiile indraznete de patrate, hexagoane, zig-zaguri, romburi sau triunghiuri.

 

Un trend curajos cu un rezultat stilat

 

De cativa ani, rochiile cu forme geometrice au cucerit podiumurile prezentarilor de moda cu aerul lor proaspat si chiar cu o vaga tenta hippie, mai ales in cazul unor combinatii cromatice din cele mai diverse si contrastante.

Este aproape incredibil ce efecte optice se pot obtine cu ajutorul unui mix grafic de linii si unghiuri. Foarte multi designeri au ales sa se joace cu formele geometrice si in confectionarea tinutelor de seara, iar rezultatele au fost spectaculoase.

 

Rochiile elegante cu forme geometrice atrag imediat atentia

 

   

Cu toate ca popularitatea acestui trend este intr-o crestere continua, femeile inca nu au curajul sa se remarce la petrecerile cu dress code purtand diverse modele de rochii elegante cu forme geometrice, considerand ca un astfel de design este mai potrivit evenimentelor de zi.

Insa o piesa vestimentara dintr-o tesatura de calitate, care se remarca printr-o combinatie stilata de motive geometrice, este una din cele mai sofisticate alegeri posibile. Nu este doar o tinuta interesanta si amuzanta, ci si una care se distinge printr-un plus de structura in aspectul general.

 

Mai putin inseamna mai mult

 

Cu toate ca exista rochii haute couture al caror design cu forme geometrice este extravagant, aproape hipnotizant, mizand pe iluzii optice puternice, e mai bine sa incepi prin a te acomoda cu tinute mai… linistite, in special la petrecerile de nunta unde stii ca vor veni persoane din diverse categorii de varsta.

 

Orienteaza-te spre rochiile monocrome, in care patratele si triunghiurile sunt incorporate in zona bustului, si care impresioneaza si printr-o croiala feminina si vaporoasa. Daca preferi dantela brodata in locul imprimeurilor, ai grija ca detaliile formelor geometrice sa fie lucrate cu atentie. Spre deosebire de modelele florale, acestea se disting prin structura si simetrie, deci detaliile trebuie sa fie cu adevarat impecabile.

 

Missgrey @ Jun 20, 2017 +