rootfoot

Rochii de ocazie scurte pentru un Craciun de neuitat

Un mod dragut si festiv de a-ti manifesta spiritul sarbatorilor, rochiile de ocazie scurte - mai precis, rochiile de Craciun sunt tinutele perfecte de purtat pentru orice eveniment social de sezon. Pentru a-ti alege rochia de ocazie scurta pentru Craciun potrivita, orienteaza-ti atentia asupra stilurilor de rochii de ocazie comfortabile, dar care contin cel putin un element incantator in design-ul lor: fie ca este vorba despre un accesoriu, culoare, material sau stil. Rochiile de ocazie scurte sunt disponibile in cele mai variate stiluri si materiale, astfel ca selectia modelului perfect poate sa fie destul de dificila - insa nu si daca te orientezi asupra celor mai populare modele si stiluri ale sezonului. Indiferent de tinuta de sarbatoare pe care ti-o doresti, Miss Grey iti pune la dispozitie o vasta selectie de rochii de ocazie scurte pentru un Craciun de neuitat, astfel incat este imposibil sa nu iti gasesti preferata printre modelele noastre, indiferent de preferintele, personalitatea si stilul tau. 

rochii-de-ocazie-scurte-catifea-craciunAstazi, iti recomandam trei rochii de ocazie scurte superbe pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand iti alegi tinuta de petrecere pentru acest sezon. Confectionate integral din catifea - un material mai mult decat popular al sezonului rece in moda pentru femei, rochiile scurte de ocazie din colectia de iarna nu numai ca sunt foarte simplu de purtat si accesorizat, conferindu-ti un confort aparte, dar sunt si impresionante prin atentia pe care am acordat-o detaliilor in momentul in care am gandit aceste modele. Disponibile in trei culori fermecatoare, elegante si feminine, rochiile scurte de ocazie din catifea se potrivesc de minune petrecerilor de iarna, si iti ofera posibilitatea de a le accesoriza in cele mai diverse feluri, in functie de gradul de eleganta pe care vrei sa il afisezi prin intermediul tinutei tale.

Rochia de ocazie scurta Yakira neagra este alegerea perfecta pentru femeile care doresc sa poarte o tinuta eleganta si feminina cu accente classy. Creata din catifea neagra, rochia de Craciun scurta se remarca atat datorita design-ului cu umerii lasati la vedere, cat si materialului sofisticat si a bustului fronsat. Si pentru ca am ajuns la capitolul bust, rochia scurta de ocazie Yakira neagra iti infrumuseteaza vizibil partea superioara a corpului datorita bustului de tip corset, care contine cupe menite sa iti puna in valoare sanii, si care atrage atentia prin fronseurile spectaculoase, ce minimizeaza orice posibil defect ai avea in aceasta zona. Liniile decolteului in forma de inima iti permit sa accesorizezi rochita de ocazie scurta cu coliere statement, saluri sau bolero-uri in orice culoare, datorita catifelei negre, care arata spectaculos in combinatie cu orice culoare. 

Pentru o aparitie care sa reflecte cat mai bine spiritul Craciunului, iti recomandam rochia de ocazie scurta din catifea rosie. Culoarea seducatoare, alaturi de design-ul cu accente romantice si bustul de tip corset cu fronseuri iti imbraca silueta intr-un farmec irezistibil. Decolteul in forma de inima, cu cupe, iti pune in valoare formele feminine, in vreme ce stilul A-line ascunde soldurile, atragand atentia asupra partii superioare a corpului. Jocurile de lumina de la nivelul catifelei rosii te vor transforma in centrul atentiei oricarui eveniment la care alegi sa o porti, iar tu te vei integra mai mult decat perfect in peisaj!

De Craciun, transforma-te in cea mai dulce aparitie la oricare petrecere tematica, purtand rochia de ocazie scurta Yakira roz. Confectionata integral din catifea in tonuri distinse de roz lila, rochia scurta de Craciun te avantajeaza atat design-ului in stil A-line, cat si a bustului fronsat de tip corset, cu cupe. Decolteul in forma de inima, alaturat fronseurilor, iti ofera doza de eleganta si feminitate de care ai nevoie pentru a cuceri inimile si privirile tuturor celorlalti invitati. Culoarea de inspiratie romantica este si o anticipare a principalului trend al anului 2016 in materie de nuante, dat fiind faptul ca Pantone au anuntat deja culorile anului 2016 ca fiind rozul quartz si albastrul serenity. 

Grabeste-te sa imbratisezi spiritul sarbatorilor cu cele mai elegante rochii de ocazie scurte marca Miss Grey, special create pentru tine in colectia exclusiva de iarna!

 

 

Missgrey @ Dec 10, 2015 +