rootfoot

Cum sa porti rochia lunga neagra la ocaziile speciale?

Un accesoriu vestimentar mereu la moda, rochia lunga neagra nu poate lipsi din garderoba niciunei femei moderne, fie ca este vorba despre modele elegante sau casual. Versatila, misterioasa si deosebit de eleganta, o rochie lunga neagra este cea mai de incredere solutie la care poti apela in momentele in care nu stii ce sa porti la un eveniment. Regasite intr-o varietate de modele si stiluri, rochiile negre lungi iti confera cele mai feminine si spectaculoase aparitii; cu toate acestea, avand in vedere popularitatea rochiilor negre in randul femeilor de orice varsta, uneori poate fi dificil sa iesi in evidenta purtand o rochie lunga neagra. De aceea, astazi iti oferm cateva sfaturi despre cum anume sa o porti si sa o accesorizezi, astfel incat sa te asiguri ca, desi o porti in repetate randuri, intotdeauna vei impresiona prin delicatete si rafinament, atragand privirile tuturor invitatilor. 

Primul pas pe care trebuie sa il faci, chiar si atunci cand iti alegi o rochie lunga neagra, este sa optezi pentru un model care ti se potriveste si care te avantajeaza. Intrucat negrul este forma suprema a culorilor clasice, fiind si foarte simplu de purtat si accesorizat, rochiile negre lungi iti ofera un grad de versatilitate foarte mare, fiind aproape imposibil sa dai gres. Cu toate acestea, negrul nu se potriveste pentru toata lumea. Spre exemplu, poate accentua un ten palid, sau poate, pur si simplu, sa confere o alura mult prea sumbra sau dura pentru alte femei. Evident, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa eviti rochiile lungi negre. Daca stii ca te numeri printre femeile pe care negrul nu le avantajeaza neaparat, straduieste-te sa pastrezi rochia lunga neagra cat mai departe de fata ta. Daca te intrebi cum poti face asta, trebuie sa stii ca ai mai multe optiuni: poti, pe de o parte, sa optezi pentru o rochie lunga neagra fara maneci, si, pe de alta parte, poti sa accesorizezi rochia neagra lunga cu un colier pretios, care sa iasa in evidenta; de asemenea, poti opta pentru o rochie lunga neagra cu bretele, in detrimentul manecilor. Astfel, daca ai tenul foarte deschis, rochia neagra nu va accentua acest aspect, iar tu te vei putea bucura de eleganta, farmecul si misterul pe care o astfel de rochie ti-l confera. 

rochie-lunga-neagraAtunci cand vine vorba despre accesorizarea unei rochii lungi negre, pantofii joaca un rol foarte important. In functie de tinuta pe care doresti sa o creezi, exista anumite tipuri de incaltaminte recomandate: spre exemplu, daca ai in garderoba o rochie neagra lunga pe care doresti sa o porti intr-un outfit casual, poti sa o porti in combinatie cu pantofi casual-sport, sandale elegante sau balerini. Este important sa retii faptul ca, intr-o tinuta casual, rochia lunga neagra se potriveste de minune cu incaltaminte fara toc. Din contra, daca visezi sa porti o rochie neagra lunga la un eveniment deosebit, registrul optiunilor in privinta incaltamintei se schimba: fie ca alegi sa combini rochia neagra de seara cu balerini, sandale, platforme sau stiletto, asigura-te ca modelul ales este unul elegant, potrivit pentru categoria evenimentului la care participi. Daca vrei sa adaugi un plus de intensitate tinutei tale, opteaza pentru incaltaminte in culori puternice, stralucitoare, care sa creeze un contrast irezistibil cu rochia neagra lunga pe care o porti.

La randul lor, bijuteriile sunt un aspect esential cand vine vorba despre accesorizarea rochiei lungi negre, intrucat acestea o completeaza si o scot in evidenta, conferindu-i un plus de eleganta. In plus, profita de faptul ca ai ocazia de a purta o rochie neagra lunga, intrucat aceasta este piesa vestimentara ideala pentru a scoate la inaintare bijuteriile tale favorite. Lista bijuteriilor permise cu rochia neagra lunga este uriasa, insa iti spunem care sunt cateva dintre accesoriile pe care le poti purta in combinatie cu o rochie neagra, in asa fel incat sa stralucesti: colierele statement, al caror deisgn si forma se potrivesc cu taietura gulerului rochiei negre, pot fi alese oricand; de asemenea, brosele pretioase aplicate pe bust si cerceii de tip candelabru confera farmec rochiei tale negre lungi. Diamantele, in combinatie cu o rochie neagra lunga, sunt fermecatoare intr-o tinuta de seara, la fel si perlele. Daca ai in garderoba o rochie lunga neagra simpla, fara alte accesorii sau aplicatii din fabricatie, poti sa ii sporesti eleganta cu ajutorul unei curele elegante aplicate in talie. In acest fel, nu numai ca vei arata diferit, insa iti vei evidentia si silueta, fapt care iti sporeste eleganta si feminitatea. Daca nu te deranjeaza putina extravaganta, incearca sa porti o rochie lunga neagra in combinatie cu manusi. Conferindu-ti un aer usor dramatic, manusile negre lungi din satin sau dantela pot sa schimbe radical imaginea unei rochii lungi negre, transformand-o intr-o tinuta de seara deosebit de sofisticata. 

Un alt element care intra in compozitia tinutei tale si care va atrage atentia este geanta. O rochie lunga neagra va atrage intotdeauna atentia asupra accesoriilor, servind drept fundal pentru fiecare element din tinuta ta. Unul dintre principalele avantaje pe care le constituie purtarea unei rochii negre lungi este acela ca geanta pentru care optezi nu trebuie sa se potriveasca cu pantofii, si nici cu celelalte accesorii pe care le alegi. Un clutch in culori stralucitoare sau cu accente pretioase inspira o aparitie rafinata, discreta si eleganta. Poti sa adaugi coafurii tale mici accesorii care sa completeze rochia lunga neagra. O palarie eleganta, un accesoriu floral sau o agrafa pretioasa pot sa iti schimbe radical intreaga tinuta. 

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit o superba rochie lunga neagra pe care sa o porti la cele mai speciale evenimente ale sezonului. Confectionata din voal de matase, rochia neagra lunga impresioneaza prin design-ul creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, si prin aplicatia pretioasa din zona gatului, care nu numai ca ii sporesc farmecul si eleganta, dar o transforma si intr-o tinuta simplu de purtat si accesorizat. Aplicatia pretioasa in tonuri de albastru te scuteste de efortul de a alege un colier cu care sa accesorizezi rochia neagra lunga, conferindu-ti, totodata, un reper in ceea ce priveste alegerea celorlalte accesorii. Detaliul transparent din zona bustului compenseaza absenta decolteului, sporind misterul si efectul seducator al tinutei tale, si infrumusetandu-ti bustul. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi rochia lunga neagra favorita, dintre modelele pe care ti le punem la dispozitie, pe care sa o porti la cele mai speciale evenimente!

Missgrey @ Sep 09, 2015 +