rootfoot

Cum sa ai de Craciun un super party la birou

Petrecerea de Craciun organizata de firma poate fi uneori o adevarata pacoste, dar din fericire poate fi usor transformata intr-un super party la birou, cu conditia sa nu te lasi luata de val si sa-ti amintesti ca ceilalti invitati sunt totusi colegii de serviciu, nu prietenii din copilarie cu care obisnuiaia sa faci nopti albe in club.

 

Tinuta ideala pentru un super party la birou

 

 

Pe scurt, ai vrea sa porti ceva care reflecta rolul tau in firma si in care te simti confortabil, dar in acelasi timp parca ti-ai dori sa-ti dezvalui latura „glamorous” a personalitatii tale. Totusi, sa nu crezi ca un super party la birou depinde exclusiv de amploarea decolteului tau. Poate esti intr-o dispozitie atat de buna incat vrei sa impartasesti cu colegii look-ul tau de petrecareata, dar sa stii ca nu e cazul. O manevra „smart” este sa folosesti aceasta ocazie pentru a vorbi cu oamenii pe care ii intalnesti rar in firma, cu seful direct sau cu directorul companiei. Priveste aceasta petrecere de Craciun ca pe o oportunitate in cariera, nu ca pe o ocazie in plus de distractie fara masura. Doar asa te poti bucura intr-adevar de un super party la birou.

 

Foloseste acest prilej pentru a-ti imbogati garderoba cu o tinuta pe care sa o porti si la alte evenimente, asa ca hai sa vedem ce optiuni vestimentare poti avea in vedere.

 

Asa cum am spus mai sus, decolteul nu e o prioritate cand cauti rochia perfecta pentru un super party la birou, asa ca alege varianta care dezvaluie cat mai putina piele, si poti apela la un colier daca ti se pare ca tinuta e prea banala. Daca vrei o rochie scurta, ai grija sa nu fie totusi prea scurta. Testeaza-i lungimea asezandu-te pe scaun: daca lasa prea mult la vedere, nici sa nu te gandesti s-o porti. Doar nu vrei sa porti o discutie cu seful tau in timp ce te chinui sa tragi in jos de tivul rochiei. Varianta rochiei lungi iese din discutie, asa ca orienteaza-te spre o rochie midi. Arata profesional si daca e croita in stil conic iti va contura placut silueta conferindu-ti o nota suplimentara de feminitate.

 

In ce priveste textura tesaturii, ideal ar fi ca dantela, voalul si alte materiale transparente sa fie purtate la alt gen de petreceri. Un party la birou poate fi cu adevarat super daca porti o rochie eleganta din catifea. Tesatura aceasta e mai mult decat luxoasa si suficient de chic pentru a te scoate in evidenta intr-un mod cat se poate de rafinat.

 

In rest, tot ce-ti ramane de facut e sa te distrezi, dar cu masura. Zambeste, socializeaza, danseaza si simte-te bine, dar incearca sa nu fii ultima care pleaca de la „locul faptei”, chiar daca iti vine greu sa te desprinzi de ceea ce se dovedeste a fi un adevarat super party la birou.

 

Missgrey @ Dec 22, 2017 +