rootfoot

Rochite de catifea pentru evenimentele de sezon

Iubim rochitele de catifea pentru ca sunt finute, calduroase si confortabile, si au o alura luxoasa. Iar acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care ne dorim sa avem cel putin o rochita de catifea in garderoba. Cu varietatea de modele de rochii din catifea create de Miss Grey, este imposibil sa nu iti gasesti cel putin un model preferat pe care sa il adaugi garderobei tale de iarna. Inainte sa trecem la recomandarile propriu-zise de rochite de catifea din cele mai recente colectii, iti oferim cateva sfaturi despre cum anume sa iti alegi si sa porti rochiile de catifea in sezonul rece. 

Daca iti doresti sa poti purta o rochita de catifea la evenimente moderne, si sa ai in garderoba o astfel de piesa vestimentara care poate fi cu usurinta accesorizata diferit, astfel incat sa te faci intotdeaunarochita-de-catifea-neagrarochita-de-catifea-marsala remarcata prin aparitiile tale, opteaza pentru culori neutre, clasice, cum ar fi negru sau gri. In schimb, daca vrei sa eviti sa amintesti de anii 80 prin tinuta ta, alege rochite de catifea in culori similare cu cele ale pietrelor pretioase. Atunci cand iti selectezi modelul favorit, raporteaza-te intotdeauna la conformatia siluetei tale, astfel incat rochita de catifea sa iti evidentieze avantajele si sa iti minimizeze cat de mult posibil eventualele defecte. Cele mai frumoase rochii de catifea sunt cele care iti pun in lumina formele feminine si care iti urmaresc discret liniile siluetei, si care iti confera o alura seducatoare si sofisticata simultan. Iata propunerile noastre:

Confectionata integral din catifea, rochia midi verde smarald este optiunea ideala pentru ocaziile deosebite. Creata astfel incat sa iti puna in valoare formele feminine, rochia de catifea verde smarald se remarca prin design-ul sofisticat, cu umerii goi, care iti ofera posibilitatea de a o accesoriza cu cele mai elegante coliere, astfel incat sa iti creezi cele mai sofisticate tinute. Daca vrei sa fii in voga in acest sezon, opteaza pentru rochia de catifea in tonuri de marsala, si vei atrage toate privirile. 

Pentru o aparitie de o eleganta aparte, simpla, clasica si misterioasa simultan, alege rochia de catifea neagra Anastasia. Detaliul din dantela regasit in zona bustului ii confera o alura aparte si o eleganta deosebita, in vreme ce manecile lungi si croiul conic transforma rochita de catifea neagraintr-o tinuta clasica si eleganta. Culoarea neagra iti permite sa o accesorizezi in diverse moduri, astfel incat sa poti surprinde intotdeauna prin aparitiile tale.

Alege o rochita de catifea de doua ori mai eleganta, optand pentru rochia Miriam. Disponibila in doua culori, pe verde smarald si pe negru, rochia conica midi de catifea se remarca datorita combinatiei inedite dintre cele mai sofisticate materiale din industria modei: catifeaua si dantela. Ambele deosebit de elegante, rochita de catifea cu design unic rezultata din aceasta combinatie inedita devine o alegere perfecta pentru ocaziile speciale din sezonul rece. Pretioasa prin definitie, rochia nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, astfel ca este foarte simplu de purtat si accesorizat, si iti pune in evidenta formele. 

Te invitam sa accesezi www.MissGrey.ro, si sa iti alegi rochitele de catifea preferate pe care sa le adaugi garderobei tale festive, si cu care sa atragi toate privirile la evenimentele din sezonul rece!

 

 

Missgrey @ Dec 03, 2015 +