rootfoot

Cum accesorizezi rochia turcoaz de seara?

Rochiile turcoaz de seara sunt o reala provocare pentru tinutele festive ale fiecarei femei. Dinamice, fascinante si elegante, rochiile turcoaz de seara reusesc sa capteze privirile oricarui invitat la un eveniment special, cu un minimum de efort. Iar acesta este principalul lor avantaj, care bate de la distanta teama majoritatii femeilor de a purta aceasta culoare indrazneata. 

Exista multe mituri in moda care nu sunt deloc adevarate, unul dintre acestea fiind faptul ca turcoazul nu se potriveste oricarei femei. Din contra, rochiile de seara turcoaz chiar au capacitatea de a pune in lumina frumusetea naturala a fiecarei femei! Daca esti blonda si ai tenul deschis, atunci o rochie de seara turcoaz iti va pune in valoare aceste calitati, imbracandu-te intr-un farmec care iti va aduce numeroase complimente si aprecieri. Daca esti bruneta si ai tenul masliniu, o rochie turcoaz va iesi mult mai bine in evidenta si va atrage atentia intr-o maniera inedita asupra avanatajelor tale. Iar daca ai tenul inchis la culoare, frumusetea acestuia va fi pusa in valoare de rochia turcoaz. 

rochie-turcoaz-de-searaRegasite intr-o diversitate incredibila de modele, rochiile de seara turcoaz se regasesc pentru orice conformatie a siluetei. Tot ceea ce tu trebuie sa faci este sa identifici modelul potrivit pentru tine, in asa fel incat rochia turcoaz pentru care optezi sa iti puna in valoare atuurile fizice si sa aduca in umbra orice potential defect care te-ar putea supara. 

Recomandam rochiile turcoaz de seara indiferent de sezon, insa acestea se incadreaza cel mai bine in peisajul verii: culoarea vibranta, care aminteste de cerul senin si insorit, alaturi de un bronz usor auriu, creeaza efecte uluitoare asupra privitorilor!

Si, spre deosebire de alte accesorii vestimentare, rochiile turcoaz de seara poti fi foarte usor accesorizate astfel incat sa aduca imaginii tale o nota luxurianta, stralucitoare si sofisticata, fara a exagera cu accesoriile. 

Rochia turcoaz de seara Addison este recomandarea noastra de astazi. Cu bustul de tip corset confectionat din dantela cu textura eleganta, si fusta din voal fin ce iti asigura o alura diafana, rochia turcoaz de seara iti pune bustul in valoare atat datorita decolteului in forma de inima, cat si design-ului fara maneci sau bretele, menit sa iti sporeasca senzualitatea. In plus, deschizatura de pe picior, alaturi de jocurile de transparenta de la nivelul voalului fin, confera rochiei turcoaz de seara capacitatea de a-ti spori feminitatea si senzualitatea, intr-o maniera cat se poate de subtila si eleganta. 

Un hibrid perfect intre rochiile scurte si rochiile lungi, rochia turcoaz de seara Addison va face ravagii oriunde ai alege sa o porti. Iar daca te intrebi cum sa o accesorizezi, iti spunem noi: poart-o in combinatie cu un colier statement in tonuri de auriu, cu sandale cu toc inalt aurii, cu bratari in aceleasi nuante si un clutch bleu. Turcoazul in combinatie cu auriul sau argintiul inseamna stralucire si extravaganta, dand dovada de bun gust in materie de stil. Recomandam un clutch in tonuri apropiate de culoarea rochiei pentru a evita supra-accesorizarea. De asemenea, opteaza pentru o coafura ridicata, pentru a valorifica la potential maximum farmecul rochitei turcoaz, iar daca faci asta, asigura-te ca porti o bratara fina pe brat. 

Tu cum ai accesoriza rochiile turcoaz de seara?

Missgrey @ Aug 09, 2016 +