rootfoot

Rochii din dantela in culori pastel cu fir irizant

Luxul si sofisticarea rochiilor din dantela este o tentatie absolut irezistbila pentru orice femeie, dar si pentru orice privitor. Pur si simplu pentru ca le indragesti, rochiile de dantela ar trebui sa se regaseasca in garderoba ta cel putin sub forma unui model, daca nu chiar sub forma mai multora. Si, pentru ca acest material este o constanta in lumea modei, este normal sa ai la dispozitie atat de multe optiuni, incat sa devii de-a dreptul confuza si sa nu stii ce sa alegi. 

 

Trierea se poate face, insa, destul de simplu: dantela alba este identificata cu nuntile, dantela neagra este classy, dar se regaseste si in alte accesorii vestimentare, fiind destul de comuna. Acum, ca ai eliminat rochie-din-danteladin start aceste doua optiuni, iti mai ramane doar dantela colorata: poti opta fie pentru rochii din dantela in culori vibrante, puternice, fie pentru rochii de dantela in tonuri calde, delicate, cu accente pastel.


rochie-din-dantelaTotul depinde de asteptarile pe care tu le ai de la rochia din dantela pe care o achizitionezi si de la felul in care aceasta se raporteaza la preferintele si la stilul tau personal. 

 

O achizitie care iti va infrumuseta categoric garderoba si amintirile de la evenimentele speciale o reprezinta rochia Amira. Fiind o creatie de top Miss Grey, rochiile Amira sunt disponibile in trei variante de culori, care mai de care mai fermecatoare si mai delicate: de la tonurile neutre de bej pe care ne place sa le numim caffe, si pana la accentele pastelate de roz somon, sau la incantatoarea nuanta de violet lila, rochiile din dantela Amira sunt un accesoriu vestimentar care iti aduce toate complimentele, oriunde ai alege sa le porti. 

 

Impresionante datorita texturii luxuriante a dantelei din care sunt confectionate, pe de o parte, a culorilor speciale si unice, pe de alta parte, rochiile de dantela Amira atrag atentia prin faptul ca sunt inzestrate cu fir irizant auriu, detaliu ce le confera o stralucire inegalabila si discreta - transformandu-se in reteta perfecta pentru o tinuta de ocazie de succes. Melanjul dintre croiul conic si lungimea midi o transforma intr-o tinuta de eveniment versatila, care are capacitatea de a se adapta unei game variate de ocazii speciale. In combinatie cu atentia la detalii, designul simplu si textura sofisticata, rochiile din dantela cu fir irizant te vor aduce in centrul atentiei si iti vor garanta toate complimentele privitorilor. 

 

Care dintre rochiile din dantela pe care ti le punem la dispozitie pe site este favorita ta?

Missgrey @ May 31, 2016 +