rootfoot

Rochiile din dantela neagra sau certitudinea elegantei supreme

Au trecut secole de cand ne straduim sa descoperim noi si noi moduri de a purta dantela, iar cautarea noastra nu se opreste. Privind retrospectiv, povestea Miss Grey este scrisa din fire de dantela, in culori care indeamna la visare, iar toamna aceasta celebram acest lucru prin reinventarea si redescoperirea acestei texturi de un rafinament sublim. Rochiile din dantela neagra sunt incantatoarele accesorii classy asupra carora ne indreptam atentia astazi, oferindu-ti tips-uri necesare pentru a-ti putea crea tinute formidabile la orice eveniment special. 

Imbinand dorinta de a re-construi clasica rochie neagra cu obsesia dantelei, am reusit sa concepem modele fasicnante de rochii din dantela neagra, in cadrul noii noastre colectii de toamna. Caracterizate de o atentie deosebita acordata detaliilor, de feminitate si abordari contemporane in materie de stil, rochiile din dantela neagra Miss Grey fascineaza de la prima vedere. 

rochie-dantela-neagraO piesa feminina esentiala in garderoba ta, rochia neagra de dantela este solutia perfecta pentru momentele in care trebuie sa alegi o tinuta festiva si te afli intr-un impas vestimentar. Indiferent de ocazia despre care vorbim, rochiile din dantela neagra nu au cum sa dea gres. Pentru ca, practic, acestea imbina doua elemente iconice in lumea modei - pe de o parte, indragita little black dress si, pe de alta parte, rafinamentul sublim al texturii dantelei. Datorita acestei combinatii armonioase, in general, rochiile din dantela neagra surprind printr-un melanj de emotii generat de paradoxalul efect al simplitatii, misterului si luxuriantei, fiecare dintre acestea co-existand; din acest motiv, nu ai nevoie de accesorii exagerat de multe sau de evidente atunci cand porti o rochie neagra din dantela. 

Adauga garderobei tale festive rochia de dantela neagra Zaira, si asigura-ti o aparitie de invidiat la cele mai deosebite ocazii. Confectionata in intregime din dantela pretioasa rochie-dantela-neagrabrodata manual cu fir de paiete, rochia neagra de seara Zaira se distinge prin design-ul spectaculos, inspirat din stilul classy al figurilor iconice. Design-ul conceput cu umerii goi nu numai ca iti asigura o alura usor misterioasa si dramatica, care completeaza de minune efectul generat de aceasta bijuterie vestimentara in sine, dar iti permite sa accesorizezi superba rochie din dantela neagra cu un colier statement care o va evidentia si mai mult. De lungime midi, rochia neagra de dantela flateaza orice tip de silueta, datorita croielii sale conice, si se potriveste chiar si celor mai pretentioase evenimente, datorita alurii usor sobre, dar in acelasi timp feminine si elegante. 

Lasa-te invaluita de mister si complimente, purtand rochia din dantela neagra Selin. Creata in asa fel incat sa avantajeze orice conformatie, rochia neagra este confectionata din dantela pretioasa cu broderie handmade, fapt care ii confera o alura spectaculoasa. Jocurile de transparenta de la nivelul manecilor, al bustului si al spatelui iti ofera garantia unei aparitii usor provocatoare, dar in acelasi timp de o eleganta incontestabila. Croita in linie A, rochia din dantela neagra iti accentueaza talia, ascunzand privirilor curioase toate acele mici defecte care te fac sa nu fii increzatoare in propria frumusete. Cu un decolteu in V atent conturat de insertii de dantela, rochia neagra de seara iti pune in valoare frumusetea si feminitatea oriunde ai alege sa o porti. 

Descopera rochiile din dantela neagra din noua colectie de toamna Miss Grey, si ofera-ti certitudinea unei aparitii definite de eleganta la superlativ.

 

Missgrey @ Oct 12, 2016 +