rootfoot

Babydoll: stilul care a cucerit moda

Stilul babydoll a cucerit pe deplin podiumurile si scena internationala a modei, ajungand sa fie iubit de catre femeile din intreaga lume. Imbinand intr-o forma sublima inocenta cu senzualitatea si cu accentele elegante, rochiile babydoll au capacitatea de a-ti transforma complet configuratia corpului si imaginea.

La fel ca si clasica rochie neagra, rochia babydoll este unul dintre piesele vestimentare fara varsta, pe care le poti purta in orice sezon, pentru ca le gasesti in cele mai frumoase modele, adaptate pentru orice tip deocazie. rochie-babydollConferindu-ti un look irezistibil datorita originalitatii combinatiei dintre inocenta si senzualitate, rochiile babydoll sunt mereu in tendinte si nu trebuie, sub nicio forma, sa iti lipseasca din garderoba. Purtatoarea unei rochii babydoll are avantajul de a arata sublim, tocmai pentru ca acest obiect vestimentar ii accentueaza bustul si distrage atentia de la solduri - care, dupa cum stim, nu reprezinta intotdeauna punctul forte al tuturor femeilor. 

Mai mult decat atat, rochia babydoll este creata in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, iar interpretarile si reinventarile pe care Miss Grey le confera acestui stil sunt mai mult decat ideale pentru tine. Avand in vedere diversitatea designurilor, a materialelor, a culorilor si a detaliilor pe care le poti regasi in aceste rochii, este imposibil sa nu gasesti cel putin una care sa fie pe gustul tau si care sa te faca sa te simti intr-adevar deosebita atunci cand o porti. 

Rochia babydoll Dolce, confectionata din brocard roz si cu aplicatie din dantela neagra in partea frontala, este o tinuta speciala atat datorita materialelor din care este confectionata, care iti confera un aer elegant si chic, cat si designului inocent si dulce. Culoarea calda te transforma intr-o adevarata aparitie delicata, feminina si rafinata, iar in functie de felul in care alegi sa o asortezi, rochita poate fi purtata la cele mai diverse ocazii.

rochie-babydoll

Daca esti adepta unei culori care este mai putin evidenta, opteaza pentru rochia babydoll Dolce albastra, care iti poate conferi o aparitie spectaculoasa in cadre mai formale. Manecile lungi o transforma intr-o tinuta potrivita pentru sezonul de toamna, iarna si primavara, iar design-ul rafinat va atrage cu siguranta atentia asupra ta. 

 

Acceseaza www.missgrey.ro, si alege-ti modelele preferate de rochii babydoll, astfel incat sa arati senzational la orice eveniment!

Missgrey @ Jan 20, 2015 +