rootfoot

De ce sa purtam haine made in Romania?

Atitudinile oamenilor in societate sunt, adesea, foarte contradictorii. Acest lucru este valabil chiar si atunci cand vorbim despre branduri: se intampla, de foarte multe ori, sa mentionam un brand numai atunci cand suntem nemultumiti de un anumit produs sau serviciu. In mediul online, oamenii sunt solidari mai ales cand se pune problema de a reactioa negativ vizavi de o anumita problema.

Lucrurile nu stau la fel de simplu si atunci cand vine vorba despre a promova pozitiv un anumit brand, produs sau serviciu. Brand-urile romanesti sunt bolnave de un aspru criticism, si asta tocmai pentru ca functionam pe haine-made-in-romaniaprincipiul "e mai frumos si mai bine in gradina vecinului decat la mine".

Astazi, vrem sa iti demonstram ca in Romania exista potential si se pot face lucruri; in plus, exista valori romanesti autentice si recunoscute. Ultimii ani au fost caracterizati de o crestere in domeniul brand-urilor romanesti, care se dezvolta din ce in ce mai bine, devin mai performante si mai motivate sa creasca.

Din aceasta categorie face parte si povestea proiectului Miss Grey. In 2012, am creat, de la zero un brand 100% romanesc, motivati fiind de dorinta entuziasta de a contribui la sustinerea productiei si a design-ului autohton. Atunci ne-am si asumat un obiectiv pe care ne straduim sa il ducem la indeplinire cu orice pret - si anume - acela de a participa la conturarea identitatii romanesti in spatiul international al modei.

Toate eforturile noastre se indreapta inspre nevoile femeii moderne, pentru care cream produse in atelierul propriu, din materiale atent alese si cu design original, in asa fel incat eleganta, frumosul si stilul sa caracterizeze fiecare femeie care ajunge sa poarte hainele made in Romania, marca Miss Grey.

Daca te intrebi de ce ar trebui sa porti haine made in Romania, iti spunem noi: pentru ca TU esti inspiratia noastra. Tot ce cream, cream pentru tine si pentru nevoile tale; pentru ca sunt haine originale, de acasa, cu care te poti mandri oriunde in lume; pentru ca sunt accesibile la pret - ne intereseaza sa iti permiti sa fii eleganta; pentru ca si tu poti sustine schimbarea si poti contribui la imbunatatirea imaginii noastre la nivel international.

Daca inca nu te-am convins, iti prezentam trei produse Proudly made in Romania, marca Miss Grey, pe care poti sa le porti in cadrul diverselor evenimente si ocazii din viata ta:

1. Straluceste in rochia Loris, de culoare albastru marin, din voal de matase si bust din dantela. Detaliile atent lucrate iti pun in evidenta silueta intr-o maniera subtila, contribuind la crearea unui efect aparte pentru orice privitor.

haine-made-in-romania

2. Inspira senzualitate, delicatete, comoditate si stil cu salopeta Ruby, croita, la randul ei, din  voal de matase verde si cu bust din dantela neagra. Evenimentele in aer liber, de tipul garden party sau cocktail nu mai pot sa iti faca probleme, pentru ca ne-am gandit la tine si am creat o tinuta lejera, moderna si eleganta in acelasi timp.

haine-made-in-romania

3. Lasa liber copilul din tine purtand tricoul Smile, personalizat cu un mesaj simpatic, care te va binedispune atat pe tine cat si pe orice privitor. Accesorizeaza cu un zambet natural si vei raspandi energie si fericire peste tot in jur.

Dupa cum observi, unul dintre ingredientele cheie de care tinem cont atunci cand cream pentru tine este sentimentul. Hainele pe care le porti trebuie intotdeauna sa-ti reflecte starile si personalitatea, astfel incat sa fii mereu in centrul atentiei si sa te bucuri de admiratia pe care o meriti.

Acceseaza www.MissGrey.ro , si iti poti alege din multitudinea de haine made in Romania pe cele cu care te identifici cel mai mult.

Missgrey @ Jul 29, 2014 +