rootfoot

Rochiile de ocazie lungi albastre - cum sa le porti?

Fascinatia pentru rochiile de ocazie lungi o regasim la majoritatea femeilor, in special atunci cand vine vorba despre organizarea si crearea unei garderobe festive complete. Chiar daca stilul tau personal tinde mai mult inspre casual, cel putin o data in viata vei fi nevoita sa porti o rochie de ocazie impresionanta, iar atunci tendinta ta va fi sa optezi pentru o rochie lunga de ocazie, aceasta fiind mult mai impunatoare decat o rochie scurta sau midi. Garantia unei apariti formidabile, rochiile de ocazie lungi vin intr-o infinitate de modele, culori si texturi, unele de care te vei indragosti instantaneu, altele care iti vor placea pur si simplu si altele pe care le vei detesta. 

Indiferent de cate modele de rochii de ocazie lungi ti se pun la dispozitie, tu intotdeauna trebuie sa alegi ceea ce iti place si te incanta la prima vedere, cu o mentiune speciala: daca ai de ales intre doua rochii de ocazie lungi, si esti indecisa, opteaza pentru rochia pe care, privind-o, ai senzatia ca a fost creata special pentru tine. Implicit, si atitudinea ta va fi una pe masura, si vei reusi sa impresionezi printr-o aparitie de zile mari, care iti va atrage toate complimentele. 

rochie-de-ocazie-albastra-lungaDaca vrei intr-adevar sa iesi in evidenta la un eveniment special, poarta o rochie de ocazie lunga albastra. Culoare cu o incarcatura simbolica exceptionala, albastrul are asupra rochiilor de ocazie un efect fermecatoar, care se rasfrange si asupra privitorilor. Indragim in mod deosebit rochiile de ocazie lungi in tonuri de albastru imperial, datorita alurii sale luxuriante, nobletii si serenitatii pe care le inspira. 

Cu fusta confectionata din voal fin, si cu bustul din dantela brodata manual cu paiete, rochia de ocazie lunga Erin albastra este un accesoriu vestimentar de exceptie pentru garderoba festiva a oricarei femei. Croiala in stil A-line ii asigura capacitatea de a sublinia talia purtatoarei, oferind iluzia unei siluete perfect definite, in vreme ce spatele decupar compenseaza absenta decolteului, adaugand un plus de senzualitate imaginii tale. 

Rochiile de ocazie lungi albastre trebuie sa ramana punctul focal al aparitiei tale, astfel ca, atunci cand alegi accesoriile, tine cont de acest aspect. Ideale in combinatie cu tonuri de auriu si argintiu pentru aparitii glamour, dar si cu clasicele tonuri de alb si negru pentru momentele in care vrei sa te asiguri ca nu dai gres, rochiile albastre de ocazie pot sa fie purtate si cu accesorii in nuante nude, pentru a estompa usor din culoarea vibranta. Destul de versatile din punct de vedere cromatic, rochiile de ocazie lungi sunt, cu siguranta, un accesoriu vestimentar pe care ti-l doresti in garderoba ta. 

Tu ti-ai ales rochiile de ocazie lungi albastre favorite?

Missgrey @ Jun 04, 2016 +