rootfoot

Ce accesorii sa porti cu rochii albastre

Poate ca nu ai privit niciodata modelele de rochii albastre cu prea mult interes, crezand ca sunt dificil de asortat, sau ca nu se remarca precum tinutele in alte culori, mai aprinse sau mai neobisnuite. Totusi, albastrul este foarte apreciat de designeri, datorita senzatiei de calm si profunzime pe care o sugereaza, iar multe femei o apreciaza pentru ca se asorteaza aproape la fel de usor ca negrul.

Daca obisnuiesti sa porti rochii albastre, stii ca poti jongla cu o diversitate de accesorii, de la cele clasice, negre, pana la bej, trecand prin verde, rosu, roz, galben si violet.

 

Daca nu te-ai incumetat pana acum sa-ti faci aparitia in aceasta culoare la evenimentele speciale din viata ta, ia-ti inima in dinti, tine seama de sfaturile noastre si vei privi cu alti ochi modelele de rochii albastre din colectia Miss Grey.

 Rochie Flora   

Accesorizeaza modele de rochii albastre cu nuante nude, bej sau auriu

 

Creeaza-ti o aparitie de-a dreptul regala combinand rochia albastra cu o pereche de stiletto, o curea sau un colier spectaculos, in nuante aurii. Cand vine insa vorba de astfel de accesorii cu aspect pretios, nu uita ca mai putin inseamna mai mult. Nu exagera supraincarcand tinuta cu prea multe bijuterii, si ai grija ca accesoriile aurii sa fie de calitate, pentru a evita o imagine ieftina. O rochie albastra de zi va arata excelent cu niste balerini crem, iar una de seara poate fi purtata, pentru un efect fabulos, cu niste pantofi cu toc in nuante aurii.

 

Albastrul bleumarin arata fabulos in combinatie cu tonuri de rosu

 

Poate ca esti tentata, atunci cand imbraci o rochie intr-o nuanta inchisa, asa cum este albastrul bleumarin, sa pastrezi acelasi nivel cromatic, alegand accesorii negre. Inlocuieste-le cu unele rosu inchis ca sa iesi in evidenta printr-un aer sofisticat, elegant, si in acelasi timp plin de viata. Poti iesi astfel in evidenta intr-un mod stilat, printr-o pereche de stiletto bordo, imprimati, si o poseta intr-o nuanta apropiata, sau poti surprinde printr-un colier statement rosu aprins.

 

Rochie Flora

 

 

Evidentiaza o rochie albastru deschis cu accesorii in nuante calde

 

Sa luam, de exemplu, rochia Arella pentru femei plinute, din colectia Plus Size semnata Miss Grey. E confectionata integral din dantela brodata, cu un model floral delicat, care-ti invaluie silueta cu o croiala speciala, fidela liniei corpului. Fiind vorba de o rochie dintr-un material pretios si sofisticat, bijuteriile vor trebui sa fie cat mai discrete, din aur sau argint. Pentru o aparitie de vis alege o pereche de sandale fine în nuante de piersica, corai deschis sau chiar tonuri de mar verde, si bucura-te de ocaziile speciale de care te poti bucura in voie alaturi de cei dragi.

   

 

 

 

Confectionata din antic de calitate, de un albastru cu cateva nuante mai intens si cu o suprapunere vaporoasa din voal de matase care iti camufleaza elegant zonele mai putin avantajoase, rochia Flora Plus Size face echipa buna cu niste pumps in tonuri albastru-indigo sau, pentru un plus de originalitate, chiar de un rosu puternic. Nu te teme sa fii senzatia serii si nu uita ca amintirile frumoase se nasc odata cu tinutele in culori vii, accesorizate cu stil.

 

 

Missgrey @ Mar 21, 2017 +