rootfoot

Rochii de seara bordo – eleganta la superlativ

Eleganta este unul dintre cuvintele cheie ce trebuie sa apara pe cartea de vizita a unei femei. Complex de elemente, fie mai subtile, fie mai pronuntate, aceasta se manifesta sub diferite forme, pornind de la vestimentatie si accesorii, si pana la intreaga tinuta a corpului, ce ii poate conferi spiritului femeii o aura angelica, aceasta devenind astfel, cel mai adesea, obiect al adoratiei. Poti fi sigura ca esti pe drumul cel bun spre acest ideal etern feminin, cu ajutorul colectiei noastre de rochii de seara la reducere. Aceste rochii de ocazie te vor ajuta sa faci fata oricarui eveniment important din viata ta.

rochie-de-seara-bordo-din-dantelaBordoul exploateaza in cele mai profunde moduri inclinatia nativa a omului catre vizual. Nascut din rosu, culoarea pasiunii, insa invaluit in tente ceva mai ponderate, bordoul va fi intotdeauna un exponent al elegantei, tocmai prin aceasta capacitate a sa de a atrage priviri, prin subtilitate, fara a cadea prada ostentatiei.

Asadar, rochiile bordo sunt combinatia ideala, scotand in evidenta foarte usor ideea de feminitate, in cele mai pure forme de manifestare ale sale. Rochiile de seara scurte bordo reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru a fi remarcata in orice imprejurare, fie ca este vorba de un eveniment pretentios sau de o petrecere restransa.

Doua recomandari ce nu ar trebui trecute cu vederea daca vrei cu orice pret sa nu dai gres in momentele importante ale vietii tale sunt rochiile de seara scurte Noelle Bordo si Renata Bordo, cu ajutorulrochie-de-seara-bordo-scurta-dantela carora vei castiga un loc cat se poate de favorabil in memoria celor din jur.

Rochia Noelle Bordo este confectionata dintr-o dantela de un rafinament debordant, ideala pentru serate si evenimente nocturne formale. Capacitatea acesteia de a se mula pe silueta, manecile trei sferturi si lungimea midi a rochiei sunt reteta ideala ce te va ajuta sa radiezi de feminitate si eleganta, indiferent de cadrul in care te afli. Rochia Noelle Bordo poate fi asortata cu pantofi inchisi la culoare, negri sau maro, ce pot fi chiar de lac, pentru o stralucire garantata. Avand in vedere materialul din care este confectionata, rochia nu necesita o accesorizare foarte bogata, dantela fiind o tesatura rafinata, autosuficienta.

Cea de-a doua noastra propunere este rochia scurta de seara Renata Bordo. Confectionata de asemenea din dantela, insa cu insertii de paiete atent aranjate, ce ii confera un aer mai indraznet, este alegerea potrivita pentru evenimente semi-formale sau informale. De data aceasta, manecile sunt inlocuite de bretele elegante, ce se imbina intr-un decolteu cu margini usor valurite, evidentiat de stralucirea paietelor. Asadar, rochia Renata Bordo iti garanteaza o aparitie seducatoare, iar in combinatie cu o pereche de pantofi deschisi la culoare, vei obtine rezultatul mult dorit – vei deborda de eleganta, capatand astfel un loc de cinste in amintirea celor din jurul tau.

Iar pentru ca articolul sa nu se termine fara o veste buna, te anuntam ca ambele modele de rochii de seara, atat Noelle Bordo, cat si Renata Bordo se afla in colectia noastra de rochii de seara la pret redus aferenta site-ului nostru. Asadar, nu scapa ocazia si lasa-te sa stralucesti cu ajutorul acestor rochii de seara bordo!

Missgrey @ Jan 13, 2016 +