rootfoot

Ce culori sa porti pentru a avea succes?

Culorile au avut dintotdeauna o semnificatie profunda, fie ca vorbim de arta, sau de vestimentatie. In functie de simbolistica acestora, ele au capacitatea de a transmite anumite mesaje si de a te ajuta sa iti indeplinesti anumite scopuri. Daca acorzi putina atentie acestui aspect, poti foarte usor sa iti influentezi anumite aspecte esentiale ale vietii. Drept urmare, ne-am propus ca astazi sa iti supunem ce culori ar trebui sa porti pentru a atinge succesul. In plus, iti vom prezenta si cateva modele de rochii elegante si rochii colorate, marca Miss Grey, pe care le poti adopta ca si tinute in diverse ipostaze.

S-au scris tone de materiale despre modalitatile prin care poti sa atragi succesul de partea ta. Ne este foarte clar faptul ca increderea in sine si in propriile capacitati, laturi de o atitudine optimista si o viziune pozitiva asupra rochie-eleganta-albavietii, sunt elementele cheie ale oricarei reusite. Pe langa ambitie si perseverenta, insa, nu este de neglijat nici utilizarea influentei pozitive pe care culorile din jurul tau o au asupra ta. Si, pentru ca succesul si eleganta sunt obiective care vizeaza orice femeie, iti vom spune ce tipuri de rochii elegante colorate trebuie sa porti pentru reusita, in randurile de mai jos :

In mod categoric, ai deja o idee despre simbolistica fiecarei culori. Cu siguranta ai auzit spunandu-se de nenumarate ori faptul ca albastrul este o nuanta ce inspira calm, in timp ce rosul este pasiunea insasi, iar albul puritatea. Dar nu aveai nici macar cea mai mica banuiala despre faptul ca acestea sunt considerate culori norocoase.

Un reprezentat indispensabil al energiei, pasiunii si actiunii, culoarea rosie este un simbol al prosperitatii si al norocului in cultura chinezeasca. In plus, impactul unei rochii rosii este fenomenal, si asta o stie orice femeie care a imbracat vreodata o astfel de piesa vestimentara. Asadar, daca iti doresti sa fii senzuala si norocoasa, alege sa porti o rochie eleganta rosie. Aceste articole vestimentare nu sunt disponibile numai in varianta de ocazie, ci si casual sauoffice. Miss Grey iti recomanda rochia rosie Irissa, o rochie eleganta conica, ce este confectionata din material elastic, cu spatele gol. O poti purta atat toamna cat si primavara, pentru ca manecile lungi o fac adecvata pentru aceste sezoane, si, in functie de cum o accesorizezi, poate deveni o tinuta foarte versatila, potrivita pentru diverse ocazii.

rochie-eleganta-rosie

O culoare care a fost considerata ca fiind sacra in Antichitate este albastrul. A simbolizat pentru numeroase culturi nemurirea, increderea, linistea si calmul, si, bineinteles... norocul si prosperitatea in toate domeniile vietii. Pentru ca toamna aceasta designerii marilor case de moda au promovat albastrul ca una dintre nuantele vedeta, ai un motiv in plus sa porti aceasta culoare. Cand am creat colectia de toamna, ne-am gandit la tine si la nevoia ta de a te simti eleganta, independenta si plina de succes, motiv pentru care acum ai la dispozitie rochia eleganta Bliss, o rochie scurta cu bust fronsat si aplicatie romantica in talie.

rochie-eleganta-albastra

Simbol al perfectiunii, inocentei, paci si puritatii, albul este asociat cu norocul in foarte multe culturi. Daca esti adepta unei tinute vestimentare simple si de efect, cu atat mai bine. Poti purta aceasta culoare din cel putin doua motive. Recomandarea Miss Grey este rochia Blanco, confectionata din dantela fina, si cu captuseala alba pe interior. Rochia eleganta cu spatele gol poate reprezenta o tinuta ideala atunci cand ai nevoie de un outift spectaculos pentru ocaziile speciale.

Pe www.MissGrey.ro, ai la dispozitie o gama variata de rochii elegante, in toate culorile si modelele. Viziteaza-ne cu incredere, si nu o sa regreti!

Missgrey @ Sep 13, 2014 +