rootfoot

Infrumuseteaza-ti toamna cu rochii office de catifea si dantela

Atunci cand vremea de afara contrasteaza neplacut cu starea noastra de spirit, trebuie sa gasim mecanisme prin intermediul carora putem compensa acest decalaj. Din perspectiva feminina, poate cel mai la indemana astfel de mecanism este reprezentat de vestimentatie. Pentru ca majoritatea timpului ni-l petrecem la birou, iar evenimentele somptuoase apar poate saptamanal, lunar sau mai rar, iti propunem sa iti exprimi starea de bine (in contrast cu vremea de afara) cu ajutorul rochiilor office din catifea si dantela.

Desigur, tentatia de a intreba de ce catifea si dantela in detrimentul altor materiale este destul de mare; recomandam rochiile de catifea in sezonul de toamna-iarna din mai multe considerente, unele practice, rochie-office-catifea-si-dantelaaltele fashion. Pe de o parte, catifeaua este unul dintre materialele care fascineaza prin textura sa luxurianta dar care poate fi purtat numai in sezonul rece, astfel ca maximizarea acestui trend este unul dintre motivele pentru care ar trebui sa porti rochii de catifea toamna aceasta. 

Iar dantela este la fel de sofisticata in termeni de efecte vizuale si popularitate precum catifeaua, cu diferenta ca aceasta poate sa fie cu succes purtata in absolut orice sezon. Optiunea rochiilor de catifea cu insertii de dantela este una care inspira feminitate si eleganta, reusind sa te aduca in atentia tuturor privitorilor fara eforturi. Avand in vedere ca rochiile office trebuie sa respecte un anumit cod vestimentar, este foarte simplu sa adopti o tinuta care sa fie mult prea simpla. 

Imbinand eleganta iconica a doua texturi etern in voga, rochia office de catifea Miriam cu insertii de dantela este un accesoriu obligatoriu pentru garderoba ta de toamna. In tonuri de nude si negru, rochia office de catifea iti accentueaza liniile siluetei datorita croielii sale conice, care ii permite sa iti evidentieze talia si sa iti confere un plus de feminitate. Manecile lungi confirma faptul ca rochia de catifea office este perfecta pentru sezonul rece, in vreme ce lungimea midi ii confera o alura suficient de serioasa cat sa fie ideala pentru o tinuta office. Extrem de versatila, rochia de catifea cu dantela poate sa fie o tinuta de birou in timpul zilei, iar seara se poate transforma foarte usor intr-o tinuta eleganta de seara, cu mici schimbari de accesorii.

Delecteaza-te cu propunerile noastre de rochii office de catifea si dantela, si alege-ti modelul preferat cu ajutorul caruia sa iti infrumusetezi zilele de toamna.

Missgrey @ Oct 25, 2016 +