rootfoot

Tinute office: cum sa porti haine la moda in cele mai formale situatii

Vremurile in care femeile erau obligate sa poarte la locul de munca uniforme au apus demult. Astazi, dresscode-ul sever de altadata a devenit o adevarata provocare vestimentara: avem libertatea de a ne alege tinutele si piesele vestimentare pe care dorim sa le purtam, insa multitudinea de optiuni o transforma intr-o misiune foarte dificila: ne dorim, adesea, sa pastram un stil formal, dar sa surprindem si sa atragem simultan.

fusta-officeDe aceea, daca trebuie sa porti cinci zile pe saptamana o tinuta office, este neaparat necesar sa ai garderoba office diversificata. Si nu, nu e necesar sa porti ani de zile aceleasi tipuri de sacouri, de rochii sau de fuste office, pentru ca moda serochie-officeschimba in fiecare an. Secretul consta in a te informa asupra tendintelor, si in a-ti adapta garderoba la acestea, prin adoptarea unor elemente foarte in voga.

Daca ai ajuns intr-unul dintre momentele in care esti lipsita de inspiratie, citesti articolul potrivit: Miss Grey iti recomanda cele mai frumoase haine la moda pe care sa le porti ca tinute office in fiecare zi a saptamanii, si sa surprinzi in permanenta printr-o aparitie deosebit de stilata, indrazneata, originala si eleganta, care isi pastreaza, in acelasi timp, caracteristicile formale: culorile neutre, liniile si taieturile drepte si lungimile midi sunt doar cateva dintre acestea. Tinutele office propuse de Miss Grey sunt create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, dar si sa fie mereu in tendinte cu schimbarile in moda. 

Una dintre tinutele office care nu se va demoda niciodata este compusa din camasa office si fusta office. De aceea, Miss Grey iti recomanda o fusta creion din piele cu funda in talie, in combinatie cu o camasa alba cu insertii de dantela neagra. Fustele de piele sunt foarte in voga, cu atat mai mult cu cat design-ul lor este adaptat stilului formal, office. Iar camasa alba - o piesa vestimentara fara varsta va atrage atentia categoric datorita interpretarii originale pe care i-am adus-o. Ideala pentru orice tip de silueta, aceasta tinuta office  iti va pune in valoare feminitatea in mod categoric, conferindu-ti un aspect deosebit. 

Daca rochiile office sunt piesele tale vestimentare preferate, iti recomandam sa alegi acele rochii in culori neutre, in tonuri de bej, grij, alb si negru. Liniile drepte sunt esentiale pentru definirea stilului office, astfel ca acesta este un alt element caruia trebuie sa ii acorzi importanta atunci cand vrei sa alegi o astfel de tinuta. Miss Grey iti recomanda rochia Ambra, o rochie midi office care se muleaza discret pe formele tale si care te pune in valoare si iti confera o alura deosebit de eleganta si de stilata. 

Acceseaza www.MissGrey.ro, si alege-ti tinutele office preferate din colectiile create pentru femeia independenta, activa si dinamica! 

Missgrey @ Feb 04, 2015 +