rootfoot

Rochii verzi pentru tinutele cocktail

Pentru tinute cu adevarat incantatoare in aceasta vara, nimic nu se potriveste mai bine decat rochiile verzi cocktail. Nu are rost sa insistam asupra avantajelor si motivelor pentru care ar trebui sa ai o rochie cocktail in garderoba ta festiva, asa ca ne multumim cu a-ti enumera cateva dintre ele: in primul rand, versatilitatea conferita de design-ul, culorile si texturile unei rochii de cocktail create in asa fel incat sa se adapteze unei game variate de ocazii speciale; apoi, eleganta simpla si totusi sifosticata pe care o inspira; apoi, confortul deosebit pe care il asigura fiecarei purtatoare; si nu in ultimul rand, alura feminina cu ajutorul careia vei primi numeroase complimente.

rochie-verde-dantela-cocktailFiind o culoare vibranta si pozitiva, verdele este intotdeauna o culoare binevenita vara, in special in ceea ce priveste tinutele festive. De aceea, daca este bine aleasa, o rochie verde cocktail se poate transforma in cea mai de pret si indragita piesa vestimentara din sifonierul tau. Opteaza pentru texturi elegante dar totusi de vara, si, mai ales, pentru un design care sa te avantajeze din punct de vedere fizic, in asa fel incat sa para creata special pentru tine.

 

Cu ce culori purtam o rochie cocktail verde?

 

Daca te identifici cu personalitatile indraznete, care nu se tem sa iasa din tipare, atunci poarta rochia cocktail verde in combinatie cu culori complementare, precum rosu. Culoare opusa verdeului pe cercul cromatic, rosul creeaza, in combinatie cu acesta, un impact vizual puternic si foarte vesel, care impresioneaza neconditionat. Daca optezi pentru o astfel de tinuta, ai grija sa nu faci abuz de numarul accesoriilor, intrucat rochia verde cocktail trebuie sa ramana punctul focal al tinutei tale.

O alta maniera inedita prin care poti purta rochia cocktail verde la urmatorule veniment special consta in asortarea acesteia cu tonuri pastelate de roz pudra, peach sau somon. Aceste nuante vor adauga rochiei tale verzi acel plus de farmec de care ai nevoie pentru a surprinde prin rafinament si eleganta.

Iar daca esti mai conservatoare din fire si preferi s ai siguranta ca nu dai gres, atunci opteaza pentru asortarea rochiei cocktail verzi cu casicele non-culori alb si negru.

 

Dress code pentru petreceri tip cocktail

 

Rochia verde eleganta Ella, confectionata integral din dantela brodata manual cu paiete, in tonuri luxuriante de verde smarald. Dotata cu cupe, rochia verde midi are capacitatea de a-ti infrumuseta vizibil bustul, sporind farmecul feminin al tinutei tale, in vreme ce lungimea midi ii asigura gradul necesar de versatilitate pentru a putea fi purtata la cele mai deosebite evenimente de sezon. In plus, croiala conica ii permite rochiei verzi sa iti urmareasca subtil liniile siluetei, valorificandu-ti la maximum potentialul feminin. Ideala in combinatie cu un colier de tip statement, cu tonuri de auriu, argintiu sau culori neutre, rochia verde de dantela nu are nevoie de prea multe accesorii pentru a te aduce in centrul atentiei oricarui eveniment, datorita faptului ca ea insasi este prin definitie pretioasa. Afla din articol, cum sa accesorizezi rochiile verzi in functie de eveniment!

Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, si cu fusta din voal fin, rochia cocktail verde Erin este o alegere extrem de inspirata pentru garderoba ta festiva de vara. Intr-o nuanta superba de verde crud, rochia cocktail impresioneaza prin rafinament, eleganta si texturi atent selectionate. Spatele decupat confera fiecarei purtatoare un plus de senzualitate, care compenseaza absenta decolteului si confera o alura inedita tinutei tale.

 

Poarta rochii cu spatele gol verzi, pentru o aparitie senzuala

 

Rochiile cu spatele gol sunt o definitie a senzualitatii si o garantie clara a faptului ca te vei face remarcata la orice eveniment special, indiferent de sezon, inclusiv petrecerile tip cocktail. Desi usor pretentioase, rochiile cu spatele gol sunt pe placul oricarei femei si iti pot aduce numeroase complimente, in cazul in care sunt purtate corect. Si tot ce ai nevoie este doar putina atentie la detalii.

Rochiile cu spatele gol vin intr-o infinita diversitate de texturi, modele si stiluri. Incepand de la cele scurte si pana la cele lungi, in culori simple, vibrante sau pastel, toate modelele iti stau la dispozitie astfel ca mai mult decta sigur iti vei gasi modelul favorit. Alege acele rochii cu spatele gol care iti flateaza silueta, si care iti mascheaza potentialele defecte suparatoare, pentru a valorifica la maximum potentialul lor fermecator.

Recomandarea noastra pentru ocaziile acestei veri este rochia cu spatele gol Erin verde. Daca te intrebi de ce am ales verde, iti spunem ca aceasta culoare fascinanta se incadreaza perfect in peisajul sezonului cald, aducand un plus de vibranta si dinamism imaginii tale. Iar in combinatie cu spatele gol, care iti confera senzualitate, rochia devine un adevarat reper al elegantei supreme. Cu bustul confectionat din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, si fusta din voal fin, rochia Erin cu spatele gol reuseste sa iti puna in valoare intr-o forma cat se poate de subtila formele feminine, minimizand orice potential defect in special datorita croiului in linie A.

Voalul fin vaporos completeaza fermecatoarea tinuta cu o alura usor diafana si romantica, astfel ca toate privirile vor fi atintite asupra ta. In combinatie cu auriu, rochia cu spatele gol verde va deveni cea mai luxruianta tinuta festiva, iar in combinatie cu tonuri de rosu aprins, vei impresiona printr-o abordare de tip color-block.

Te invitam sa iti alegi modelele favorite de rochii verzi pe care sa le porti in aceasta vara, dintre creatiile pe care ti le punem la dispozitie pe site!

Missgrey @ Jul 05, 2016 +