rootfoot

Poarta rochii de seara in culori pastel

Delicatetea este una dintre calitatile de baza care trebuie sa se regaseasca intr-o tinuta feminina. Cu ajutorul ei, ai posibilitatea de a impresiona intr-o maniera placuta, dar totusi discreta, oriunde ai merge. Probabil fiecare dintre noi are definitii diferite pentru delicatete, motiv pentru care uneori nu este tocmai usor sa cataloghezi o rochie de seara ca fiind sau nu delicata. De aceea, astazi ti-am pregatit o sugestie de tintua festiva compusa dintr-o rochie lunga, care speram sa te inspire. 

rochie-de-seara-pastelAm ales sa ne facem debutul noii colectii de vara Miss Grey cu aceasta propunere pentru ca delicatetea si rafinamentul definesc toate creatiile aferente acestei colectii. Imbinand culorile vibrante cu texturile rafinate, dar si tonurile de pastel cu materialele vaporoase, noua colectie de rochii de eveniment Miss Grey vorbeste despre eleganta la superlativ. Iti punem la dispozitie o gama atat de variata de modele, incat este absolut imposibil sa nu iti gasesti cel putin o rochie de seara pe care sa o indragesti.

Sugestia de astazi, pentru evenimentele speciale ale sezonului, este rochia de seara lunga Erin. Cu bustul confectionat din dantela brodata manual cu piaete si fusta din voal fin vaporos, rochia lunga de seara este o bijuterie vestimentara care iti incanta privirile atat datorita tonurilor romantice de roz pudra, cat si datorita materialelor rafinate din care este confectionata. Spatele decupat, in combinatie cu stralucirea paietelor si alura diafana a voalului, transforma rochia lunga de seara intr-o tinuta festiva desrpinsa din povesti. Paradoxal simpla si sofistciata simultan, rochia de seara in culori pastel se potriveste celor mai speciale ocazii la care trebuie sa participi, garantandu-ti faptul ca vei fi intotdeauna in centrul atentiei. Pretioasa prin definitie, nu are nevoie de foarte multe accesorii pentru a straluci, astfel ca tu te vei simti feminina,e elganta si confortabila simultan. 

Te invitam sa descoperi rochiile de seara din noua colectie Miss Grey, si sa iti alegi modelul favorit!

Missgrey @ Jul 06, 2016 +