rootfoot

Cele mai frumoase rochii de Revelion

Ne masuram obiectivele, evolutia si implinirile la fiecare final de an. Acesta este si unul dintre motivele pentru care noaptea dintre ani reprezinta un eveniment foarte important, atat pe plan personal, cat si la nivel general. Data fiind semnificatia vasta a acestui eveniment, este important sa ne alegem cele mai frumoase rochii de Revelion, astfel incat sa realizam trecerea de la o etapa a vietii noastre la alta increzatoare in noi insine si sigure pe calitatile care ne definesc.

 

Cele mai in voga trenduri de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi rochiile pentru Revelion

 

Pentru a marca asa cum se cuvine un astfel de eveniment, este esential sa iti alegi o rochie de Revelion care sa te scoata din anonimat si care sa se diferentieze de orice alta rochita care face parte din garderoba ta si pe care ai purtat-o la celelealte evenimente speciale de pe parcursul anului.

Anul acesta, creatorii de moda isi indreapta atentia asurpa detaliilor stralucitoare, asupra texturilor spectaculoase, cu alura luxurianta, creand rochii pentru petrecerea dintre ani de o eleganta si un rafinament absolut irezistibile. Catifeaua colorata sau neagra, dantela pretioasa si paietele sunt doar cateva dintre elementele care definesc cele mai in voga rochii de Revelion pe care le poti purta in acest an. Opteaza pentru culori vibrante, eventual cu accente metalice, pentru o aparitie glamour si pentru a starni admiratie.

 

Accesorii si culori perfecte pentru o tinuta de Revelion de vis

 

Daca rochia ta pentru Revelion trebuie sa fie spectaculoasa, asta nu inseamna, sub nicio forma, ca trebuie sa neglijezi accesoriile cu ajutorul carora iti complimentezi rochita. In functie de stilul pentru care optezi, raporteaza-te intotdeauna la ideea ca accesoriile tale trebuie sa completeze si sa puna in valaore rochita si nu invers.

Iti recomandam sa te orientezi asupra combinatiilor cu tonuri de auriu si argintiu in special, mai ales daca optezi pentru rochite colorate. Rosul, negrul, albastrul, verdele sunt doar cateva culori care se potrivesc de minune cu un clutch si bijuterii aurii sau argintii, acestea garantandu-ti o aparitie fenomenala care va starni nenumarate complimente.

 

Cum iti alegi cele mai frumoase rochii pentru Revelion?

 

Pentru ca Revelionul marcheaza un moment important in vietile fiecaruia dintre noi, este de la sine inteles de ce trebuie sa alegem cu grija tinutele cu care sa ne afisam la petrecerea dedicata puntii dintre ani. Si pentru ca a mai ramas putintimp pana la marele eveniment, ne-am gandit sa iti oferim cateva sfaturi legate de alegerea celor mai frumoase rochii pentru Revelion. Alege rochii de Revelion scurte si de efect, care te scot instantaneu din anonimat.

Unul dintre principalele elemente care diferentiaza tinutele de Revelion de rochiile elegante pe care le alegem pentru celelalte evenimente consta in faptul ca rochiile de Revelion trebuie sa aduca un plus de noutate si indrazneala comparativ cu celelalte articole vestimentare feminine din garderoba noastra festiva. Fie ca vorbim despre rochii confectionate din materiale luxuriante si stralucitoare, precum rochii de revelion din paiete sau catifea ori dantela pretioasa, fie despre culori indraznete si bogate ori despre design-uri extravagante, rochiile de Revelion scurte trebuie sa se distinga prin ceva ce reuseste sa ne scoata din anonimat rochie pentru revelioninstantaneu. De ce rochii scurte? Pentru ca ele sunt mult mai versatile, mai permisivie din punct de vedere al confortul si este imposibil sa dai gres la petrecerile de Revelion atunci cand le porti, daca alegi modelul corect.

 

Cum accesorizam rochiile pentru seara de Revelion?

 

Exista numeroase modalitati prin care putem sa accesorizam rochiile pentru petrecerea care marcheaza trecerea dintre ani, insa este esential sa ne raportam intotdeauna la modelul pe care il alegem. Daca optam pentru rochii de Revelion din paiete sau texturi stralucitoare, vom avea grija sa nu facem abuz de numarul accesoriilor utilizate si sa optam pentru combinatii discrete; intotdeauna, accesoriile trebuie sa scoata in evidenta rochia si nu sa distraga atentia de la aceasta.

Perlele, spre exemplu, sunt una dintre cele mai sigure modalitati de accesorizare a rochiilor de seara pentru Revelion care sunt prin definitie stralucitoare. De asemenea, poti merge la sigur si daca alegi sa combini rochiile de Revelion cu accesorii aurii sau argintii, in special daca optezi pentru culori precum rosu, bordo, marsala, verde, verde smarald, albastru sau turcoaz.

 

Rochii de Revelion superbe, in noua colectie Miss Grey

 

Noua colectie de toamna-iarna Miss Grey este dedicata exclusiv rochiilor de Revelion si pentru petrecerile de sezon, astfel ca iti propunem o varietate considerabila de articole vestimentare dintre care iti poti alege favorita. O colectie definita prin rafinament, stil, delicatete si eleganta, toate intr-o combinatie menita sa puna in lumina femeia moderna, si sa o transforme in cea mai frumoasa aparitie de la orice eveniment.

 

Ultima colectie Miss Grey spune o poveste despre tine, despre pasiunile si calitatile tale. Materialele rafinate, culorile vibrante si detaliile somptuoase sunt caracteristicile definitorii ale produselor create special pentru perioada sarbatorilor de iarna. Si, pentru ca unul dintre cele mai importante evenimente din aceasta perioada este trecerea dintre ani, ti-am pregatit cele mai frumoase rochii de Revelion pe care sa le porti la petrecerea la care urmeaza sa participi si sa faci senzatie.

rochie anemarie verde  rochia Debbie rosie

 

Rochiile elegante de Revelion recomandate de Miss Grey

 

Astazi, iti sugeram sa porti pentru Revelion rochii din catifea, intr-un design menit sa iti valorifice feminitatea si formele si cu detalii unice, care vor impresiona orice privitor. Rochiile elegante din catifea sunt o alegere extrem de potrivita pentru un astfel de eveniment. Fiind confectionate din catifea fina de cea mai buna calitate, rochiile de Revelion sunt disponibile in tonuri de rosu sau bordo, verde smarald sau clasicul negru.

Croite in linie conica, pentru a conferi siluetei tale un plus de feminitate si senzualitate, rochiile elegante midi iti urmaresc subtil liniile corpului, accentuandu-ti talia. Cu bustul infumusetat prin aplicatia cu franjuri si margele, rochiile elegante reusesc sa combine rafinamentul, eleganta, sobrietatea, dinamismul si alura jucausa intr-un singur accesoriu vestimentar.

Perfecta in combinatie cu un colier statement datorita decolteului in forma de inima, rochia midi este un accesoriu care va transforma petrecerea de Revelion intr-un moment de neuitat.

 

Rochiile de ocazie din dantela - accesoriul tau preferat pentru Revelionul din fiecare an

 

Bineinteles, la petrecerea dedicati trecerii dintre ani, ne dorim sa stralucim prin prezenta si aparitia noastra, astfel ca suntem dispuse sa facem diverse compromisuri vestimentare in acest sens. Cu toate acestea, atunci cand reusim sa adaugam garderobei noastre un accesoriu vestimentar versatil, pe care sa putem sa il purtam cu mai multe ocazii, satisfactia noastra creste exponential. Un secret cheie de care trebuie sa tii cont daca vrei sa te bucuri cat mai mult de o rochita, consta in alegerea unei rochite confectionate din materiale iconice, intr-o culoare mereu in voga: rosii, verzi, albastre sau tonuri metalice de argintiu sau auriu. De aceea, rochiile de seara din dantela par sa fie cea mai potrivita alegere pentru tine. pe langa faptul ca sunt deosebit de elegante si feminine, acestea sunt in permanenta admirate si apreciate. Daca alegi un model care sa te avantajeze, te poti bucura de farmecul acestuia la mai mult decat un singur Revelion

Miss Grey iti propune, pentru petrecerea de Revelion, una dintre cele mai populare rochii din dantela din randul creatiilor noastre. Este vorba despre rochita Tania, un accesoriu-vedeta al brandului nostru, care datorita elegantei si unicitatii sale, iti va transforma petrecerea de Revelion intr-un moment formidabil, de neuitat. Confectionate integral din dantela cusuta cu fir irizant, rochiile de seara Tania sunt disponibile intr-o gama variata de culori, astfel ca ai de unde sa alegi. Design-ul conic ii permite sa iti urmareasca discret liniile corpului, in vreme ce decupajul subtil de la spate iti sporeste feminitatea. Simple, dar in acelasi timp rafinate si luxuriante, rochiile de seara din dantela Tania sunt alegerea perfecta pentru aparitii de neuitat

 

Modele spectaculoase de Revelion, cu livrare in 24 de ore!

 

Daca inca nu te-ai hotarat ce anume sa porti, si n-ai nici cea mai mica idee daca poti gasi ceva care sa ti se potriveasca perfect intr-un timp atat de scurt. E timpul sa te relaxezi, pentru ca Miss Grey vine cu sugestii irezistibile: iti punem la dispozitie modele de rochii spectaculoase de Revelion, cu livrare in maximum 24 de ore! De la dantela sofisticata, si pana la tricot, paiete si catifea eleganta, rochiile de Revelion pe care ti le-am pregatit cu livrare rapida sunt create astfel incat sa iti confere o aparitie inedita, spectaculoasa.

Nu rata sansa de a impresiona in noaptea de Revelion cu o tinuta irezistibila, feminina si delicata simultan, si achizitioneaza o rochie marca MissGrey, care va ajunge la tine in 24 de ore. Te invitam sa explorezi categoria de rochite cu LIVRARE IN 24 DE ORE de pe site, sa iti alegi modelul favorit, si sa il comanzi pana in data de 30 decembrie! Vei incheia anul cu o stare de bine, cu implinire in suflet si cel putin o rochie superba in garderoba, care iti va aminti de frumusetile anului ce tocmai se sfarseste.

Descopera noua colectie de rochii pentru Revelion marca Miss Grey, si asigura-ti un eveniment de vis!

Missgrey @ Dec 18, 2019 +