rootfoot

Fusta de piele si fusta clos, vedetele primaverii lui 2015

In lumea modei, o primavara fara fuste este de neconceput. Aceste piese vestimentare avantajeaza orice femeie, indiferent de forma siluetei, atata timp cat sunt alese astfel incat sa scoata in evidenta punctele forte ale corpului si sa macheze defectele. Fustele de dama sunt un articol foarte indragit de catre femeile din intreaga lume, si asta pentru ca, probabil, fiecare dintre noi se regaseste in cel putin un model de fusta eleganta. Daca te gandesti ce se mai poarta in primavara lui 2015 in materie de fuste, iti vom spune ca fusta de piele si fusta clos sunt piesele care vor face senzatie!

fusta-de-pieleDelicate si feminine, fustele au darul de a ne pune intotdeauna in evidenta farmecul feminin, indiferent daca alegi sa le porti la o ocazie anume sau intr-o zi obisnuita. In functie de felul in fusta-closcare alegi sa le asortezi si sa le combini cu alte piese vestimentare, poti obtine fie un look extrem de elegant, fie unul foarte lejer si casual. Ceea ce este cert, insa, e faptul ca o fusta te va face intotdeauna sa arati impecabil si sa fii feminina. In ultima noastra colectie, ti-am pregatit doua modele superbe de fuste elegante si office pe care sa le porti in primavara lui 2015. Designurile si culorile au fost adaptate tendintelor acestui an, astfel incat imaginea sa fie una trendy si rafinata. In plus, nu am uitat nici de faptul ca produsele noastre sunt menite sa avantajeze orice tip de silueta, motiv pentru care am creat fusta creion pentru femeile cu o silueta de invidiat, si fusta clos pentru doamnele si domnisoarele care vor sa obtina o imagine perfecta si sa isi minimizeze defectele. 

Fusta de piele a cucerit demult inimile tuturor femeilor si lumea modi in sine. Cu toate acestea, fusta de piele a suferit modificari in timp, modificari ce se datoreaza procesului de adaptare la tendintele care se schimba mereu. Imbinand extravaganta fustei de piele cu eleganta design-ului de tip creion, Miss Grey a creat o fusta de piele creion, la care a adaugat accente feminine prin fundita din talie, care atrage atentia asupra siluetei tale si care nu numai ca iti confera o alura foarte feminina si eleganta, dar transforma o fusta relativ obisnuita intr-o tinuta complet originala si cu un farmec aparte. Poti purta fusta din piele ecologica neagra cu funda in talie la cele mai speciale ocazii, sau la birou, in combinatie cu o camasa care te va ajuta sa iti creezi un look office de invidiat. 

Fustele clos, pe de alta parte, au capacitatea de a te transforma intr-o aparitie romantica, feminina si delicata, cu atat mai mult cu cat sunt alese in culorile potrivite. Fusta clos Sonia, in tonuri de roz pudra, iti confera o alura deosebit de feminina si sofisticata. In functie de felul in care alegi sa o porti, poti obtine, cu ajutorul ei, o tinuta deosebit de eleganta, sau una dulce si romantica, dar lejera, simultan. Cum primavara se apropie, iti recomandam sa te asortezi cu florile si sa porti aceasta fusta clos roz pudra. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si din varietatea de fuste pe care ti le punem la dispozitie, alege modelele care iti plac cel mai mult. Si, pentru primavara lui 2015, nu uita sa te asiguri ca iti achizitionezi fie fusta de piele, fie fusta clos de la Miss Grey! 

 

Missgrey @ Jan 29, 2015 +