rootfoot

Horoscopul seductiei: imbracat-te ca sa atragi! (Partea 1)

rochie-sexyHainele pe care alegi sa le porti determina felul in care barbatii si celelalte persoane din jur se raporteaza la tine. De aceea, atunci cand iti doresti sa cuceresti pe cineva, rochie-sexytrebuie sa acorzi o foarte mare atentie tinutelor tale vestimentare. Nu este, insa, suficient sa te imbraci strict subiectiv, pentru ca horoscopul influenteaza efectul pe care anumite piese vestimentare, texturi si culori il are asupra barbatilor. De aceea, astazi ne-am propus sa iti dezvaluim secretul seductiei in functie de zodiac, astfel incat sa te imbraci ca sa atragi tinand cont de zodia barbatului pe care doresti sa il cuceresti.

Barbatii din zodia Berbec au o pasiune deosebita pentru culoarea rosu, si sunt atrasi in mod special de picioarele femeilor, pe care le prefera cat mai vizibile. Formele voluptuoase sunt, de asemenea, una dintre slabiciunile barbatilor din Berbec.  Astfel, daca vrei sa le cuceresti inima si sa ii impresionezi prin aparitia ta, poarta o rochie mulata, care sa iti puna in evidenta formele trupului si care sa se remarce printr-o culoare puternica, senzuala, vie, care desfineste aceasta zodie. Rochia eleganta Irene, confectionata din catifea in tonuri seducatoare de rosu bordo, este alegerea ideala daca iti doresti sa cuceresti un Berbec. Materialul se muleaza discret pe formele tale, astfel incat feminitatea iti este pusa in evidenta, iar lungimea deasupra genunchiului atrage atentia asupra picioarelor tale, astfel ca il vei innebuni. Intr-un design original si simplu, rochia mulata este alegerea perfecta pentru a impresiona un barbat din Berbec. 

rochie-sexySlabiciunile barbatului din Taur sunt legate de forme si culorile pamantii, care amintesc de primavara si solul umed si proaspat. Asadar, un barbat in zodia Taur poate fi usor cucerit daca ai grija ca tinutele pe care le alegi sa ii confere siluetei tale forme, preferabil clepsidra, si daca sunt in nuante cat mai apropiate de tonurile pamantii. Pentru femeia cu forme evidente, recomandam rochia Anastasia, confectionata din catifea neagra, cu reflexii sofisticate ce se datoreaza texturii si materialului pretios din care este croita, si cu o aplicatie in V in zona pieptului, care iti pune in evidenta bustul generos. Poarta rochia eleganta de catifea, si il vei cuceri categoric! 

Gemenii sunt foarte dinamici, si se plictisesc foarte usor, daca nu stii cum sa le mentii interesul treaz. De aceea, daca vrei sa furi inima unui barbat din zodia Gemeni, asigura-te ca tinutele tale sunt extravagante si foarte diverse, astfel incat sa fie mereu uimit de aparitiile tale. De asemenea, un punct forte al femeii pentru aceasta zodie este constituit de parul ingrijit, asa ca o coafura atent realizata iti va aduce avantaje in jocul seductiei pentru un barbat din Gemeni. Impresioneaza-l purtand o rochie eleganta asimetrica, din material elastic si cu o aplicatie aurie in talie, care iti accentueaza silueta. Rosul senzual si design-ul extravagant al rochiei ii va cuceri inima!

Intr-unul dintre articolele viitoare, vom discuta despre cum trebuie sa te imbraci pentru a atrage alte trei zodii. Pana atunci, intra pe www.MissGrey.ro, si alege-ti preferatele din multitudinea de rochii elegante pe care ti le punem la dispozitie. 

Missgrey @ Nov 22, 2014 +