rootfoot

Ce fac acum supermodelele din anii 90?

A fost odata o vreme cand supermodelele faceau legea in lumea celebritatilor, multeau apareau in videoclipuri ale starurilor pop, iar cele mai picante stiri le aveau drept protagoniste pe cele mai frumoase si apreciate femei din industria modei.

 

Sigur iti amintesti de nume faimoase precum Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss, Heidi Klum, insa in ultimii ani parca presa mondena nu le mai acorda atentie ca inainte. Astazi locul lor a fost luat de actrite si cantarete, putine modele reusind sa mai atraga atentia publicului asa cum ne obisnuise generatia nebunilor ani 90.

 

Ce se intampla astazi cu uimitoarele supermodele ale caror chipuri apareau literalmente peste tot in lume in urma cu cateva decenii?

 

Naomi Campbell

 

Atunci: Naomi si-a inceput cariera de supermodel la numai 16 ani, fiind descoperita de un vanator de talente pe cand se afla la cumparaturi. Pe langa nenumarate prezentari pe podium si aparitii in sute de reviste, Naomi a putut fi vazuta si in videoclipul lui George Michael, „Freedom”.

 

Acum: Dupa ce a depasit dependenta de alcool si droguri, Naomi a lansat o linie de parfumuri, a fost acuzata de 11 ori de asalt asupra angajatilor ei si inca mai lucreaza ca model.

 

Cindy Crawford

 

Atunci: In anul 1995, Cindy Crawford era cel mai bine platit model din lume si era casatorita cu actorul Richard Gere.

 

Acum: Dupa retragerea oficiala din industria modei a lansat o linie de cosmetice si una de mobilier, a jucat in cateva filme si acum este mama a doi copii ajunsi deja la varsta adolescentei.

 

Kate Moss

 

Atunci: Look-ul dramatic al lui Kate Moss, numit „heroin chic”, a popularizat in randul tinerelor un trend aparte, in care cearcanele si paloarea erau considerate extrem de atractive. In afara relatiei cu Johnny Depp, Kate Moss s-a remarcat printr-un stil de viata agitat, din care nu au lipsit scandalurile si drogurile.

 

Acum: Astazi continua sa prezinte moda, dar este si mama unei fetite. In plus, este o ferventa filantropista si pregateste un documentar despre prietenul ei, regretatul cantaret George Michael.

 

Heidi Klum

 

Atunci: Heidi Klum a devenit un supermodel faimos dupa ce a castigat un concurs de modele din Germania. La scurt timp dupa aceasta, a renuntat sa la planul de a deveni designer si a ales calea succesului, transformandu-se intr-una din cele mai faimoase si bine platite femei din industria modei.

 

Acum: Heidi Klum este un mare star de televiziune, femeie de afaceri si mama a patru copii.

 

Missgrey @ Aug 25, 2017 +