rootfoot

Cum alegi cele mai frumoase rochii de seara lungi?

Fiecare femeie merita sa straluceasca purtand cele mai frumoase rochii de seara lungi. Garderoba ta este pur si simplu incompleta in absenta acestora. Si, daca te gandesti ca nu faci decat sa pierzi bugete importante pe o rochie de seara lunga frumoasa, te contrazicem: orice investitie in rochiile de seara lungi inseamna o investitie in frumusete, in perfectiune. In plus, vei avea numeroase ocazii la dispozitie pentru a purta rochii frumoase de seara: de la petreceri cocktail, la nunti, petreceri formale si pana la cele mai spectaculoase aniversari. Si, atunci cand vine vorba de alegerea celor mai frumoase rochii de seara lungi, nu exista limite, intrucat ai la dispozitie numeroase modele. Astazi, iti oferim cateva sfaturi despre cum anume s aiti alegi cele mai frumoase modele de rochii de seara lungi, in care sa stralucesti indiferent de eveniment. 

rochie-de-seara-lunga-bordoIn vreme ce exista destul de multe sanse sa gasesti rochii de seara lungi frumoase care sa fie si ieftine, cele mai spectaculoase modele de rochii lungi de ocazie costa mai mult decat esti pregatita sa oferi, de obicei. Dat fiind faptul ca si investitia este pe masura, opteaza pentru un model de rochie de seara lunga care nu se demodeaza niciodata. Materialele precum voalul, matasea, satinul, dantela si croiurile simple sunt doar cateva elemente care te pot ajuta sa iti alegi cele mai frumoase rochii de seara lungi, pe care sa le porti in repetate randuri si sa surprinzi in permanenta, indiferent de varsta. O rochie de seara lunga in stil A-line va fi intotdeauna la moda, si mereu iti va pune in valoare silueta, mascand micile defecte pe care vrei sa le tii ascunse. 

Un alt secret pe care ti-l impartasim atunci cand vrei sa iti alegi cele mai frumoase modele de rochii de seara lungi, este sa optezi pentru acele design-uri care te avantajeaza. Nu orice material se potriveste cu otice tip de silueta sau cu orice culoare a pielii. Tine cont de faptul ca, atunci cand iti alegi rochiile lungi de seara, acestea trebuie sa se aseze perfect pe tine, si sa iti confere o alura deosebit de eleganta si de sofisticata. Incearca sa determini ce model de rochii lungi de seara ti se potriveste cel mai bine, care este culoarea care te pune cel mai bine in valoare si care sunt materialele care iti confera acel farmec de care ai nevoie pentru a atrage toate complimentele. 

Pentru a te asigura ca te faci intodeauna remarcata prin rochia lunga de seara pe care le porti, indrazneste sa alegi modele care au un element unic, distinctiv, care deosebeste rochia de seara de majoritatea modelelor. Pentru ca este destul de riscant sa alegi croiuri indraznete, incearca sa optezi pentru culori speciale. Spre exemplu, rochiile de seara marsala vor ramane in voga mult timp, si, in plus, chiar si atunci cand trendul va trece, culoarea va ramane la fel de eleganta si de spectaculoasa ca si pana acum. Nu opta pentru rochii de seara lungi in culori clasice, precum alb sau negru, pentru ca risti sa nu iesi in evidenta. In cazul in care alegi o rochie de seara lunga in tonuri de alb sau negru, ai grija ca aceasta sa contina cel putin un element distinctiv, care sa te scoata din anonimat. Rochia de seara lunga Sara, din colectia Miss Grey, este una dintre  reocmandarile noastre indiferent de sezon. Confetionata din voal si cu insertii delicate de dantela fina in jurul decolteului si la spate, rochia lunga de seara in tonuri de marsala impresioneaza prin simplitate si eleganta. Croiul in stil A-line flateaza orice tip de silueta, in vreme ce culoarea spectaculoasa te va pune in valoare indiferent de unde alegi sa o porti. Bustul iti este vizibil infrumusetat, iar talia iti este evidentiata datorita design-ului rochiei de seara lungi. 

Atata timp cat reusesti sa determini ce modele de rochii de seara lungi te avantajeaza, care sunt culorile care te pun in valoare si materialele care iti confera un farmec aparte, vei reusi sa iti alegi cele mai frumoase modele de rochii de seara lungi, pe care sa le porti pentur multi ani de acum inainte, si sa surprinzi mereu prin aparitia ta sofisticata si feminina. 

Te invitam pe www.MissGrey.ro, sa iti alegi cele mai frumoase modele de rochii de seara lungi, tinand cont de sfaturile succinte pe care tocmai ti le-am prezentat! 

 

Missgrey @ Sep 28, 2015 +