rootfoot

Rochii de domnisoara de onoare - cum sa alegi combinatia perfecta

Printre cele mai populare si, totodata, cel mai greu de ales piese vestimentare, rochiile de domnisoara de onoare apar in viata fiecarei femei, la un moment dat. Fie ca te afli in postura miresei care trebuie sa aleaga rochiile de domnisoara de onoare potrivite pentru propria nunta, fie ca esti una dintre domnisoarele norocoase ce isi poate alege la liber rochia pentru nunta prietenei sale, la un moment dat, tot te vei confrunta cu efortul de a alege o rochie de domnisoara de onoare cu ajutorul careia sa ai parte de momente de neuitat.

Stim ca o astfel de cautare incepe din timp, iar alegerea nu trebuie sa fie una pripita, sub nicio forma. De aceea, in articolul de astazi iti vorbim despre o colectie pe care am dedicat-o special domnisoarelor de onoare, si iti vom oferi cateva recomandari in materie de selectia unei astfel de piese vestimentare perfecte. Cea mai noua colectie de primavara Miss Grey este o expresie a rafinamentului feminin si a elegantei desavarsite. Incepand de la texturile vaporoase si sofisticate ale materialelor din care sunt confectionate, si pana la culorile care acopera o gama cromatica completa (pasteluri sau culori vibrante), cele mai recente creatii Miss Grey se potrivesc oricarei ocazii deosebite.

 

Rochii lungi in culori delicate, pasteluri pentru perioada verii

 

Pentru perioada verii recomandam rochii lungi pentru domnisoarele de onoare in culori delicate. Optiunea pastelurilor in ceea ce priveste rochiile de domnisoare de onoare este una excelenta datorita faptului ca se incadreaza perfect intr-un peisaj de vis al unui astfel de eveniment, accentuand alura de poveste in care este imbracata intreaga ceremonie.

O nunta in aer liber iti permite sa alegi tinute in nuante pastel, care vor arata foarte frumos pe fundalul culorilor vibrante si proaspete din natura, conferindu-ti un aer diafan. Cu accente romantice care se regasesc in accesoriul din talie si in bretelele realizate din dantela pretioasa brodata manual cu paiete, rochia Scarlett pare sa te invaluie in farmecul unei povesti nemuritoare, iar nuanta delicata de rose quartz va fi, cu siguranta, intr-o armonie perfecta cu atmosfera unei celebrari a iubiri.

Un decor de restaurant iti va permite sa incerci tinute in culori intense, precum rosul bordo care insufleteste rochia Timea, confectionata din voal fin, cu bustul fronsat si cu decupaje laterale care te vor invalui intr-un aer seducator.

 

   

 

Pastelurile vin in numeroase nuante, care mai de care mai deosebite, astfel ca ai o multime de optiuni dintre care sa alegi. Recomandarea noastra, insa, consta intr-o rochie lunga de domnisoara de onoare intr-o incantatoare nuanta de rose-quartz. Tonurile de rose-quartz sunt extrem de popualre in acest an, indeosebit datorita faptului ca, alaturi de alabastru serenity, reprezinta culorile anului 2020.

Astfel ca nimic nu va atrage mai mult atentia asupra ta decat o rochie lunga de domnisoara de onoare in tonuri de rose quartz. Confectionata din voal fin, rochia lunga Verona se face remarcata in randul pasionatelor de moda si frumos prin simplitate si eleganta desavarsita. Bustul fronsat, caruia i se adauga detaliul tip evantai din zona umarului, aloca rochiei lungi pentru domnisoarele de onoare o nota de inedit, pastrand, in acelasi timp, simplitatea acesteia. In plus, croiul in linie A reuseste sa iti accentueze foarte bine formele feminine, mascand, totodata, orice potential defect. Iar nuanta pastelata si delicata se potriveste de minune cu un bronz delicat de sfarsit de vara, flatand, de asemenea, orice alta nuanta a pielii.

 

Pentru primavara

 

Rochiile lungi din colectia de primavara Miss Grey au fost create special pentru domnisoarele de onoare. Fluiditatea voalului din care sunt confectionate, in combinatie cu nuantele irezistibile pastelate, pudrate sau puternice, dar si cu design-urile menite sa flateze orice tip de silueta, transforma rochiile de domnisoara de onoare lungi, marca MissGrey in alegeri inspirate, care iti vor conferi momente de neuitat.

Daca te intrebi cum anume ar trebui sa iti alegi rochia de domnisoara de onoare perfecta, principiile sunt simple: acorda o atentie deosebita stilul rochiei, in asa fel incat sa te asiguri ca aceasta iti va evidentia toate calitatile si iti va minimiza defectele, indiferent de culoare. In cazul in care te afli in ipostaza de a alege rochii de domnisoare de onoare diferite, ai grija sa optezi pentru o combiantie cromatica si de stil fericita. Iata ce iti propunem noi, in acest sens:

 

 

Rochiile de domnisoara de onoare Athena, confectionate din voal vaporos in stil A-line sunt o alegere absolut perfecta pentru un asemenea eveniment. Create in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta, rochiile de domnisoara de onoare Athena iti pun in valoare bustul datorita decupajului avangardist si a fronseurilor; totodata, rochiile de domnisoara de onoare lungi reusesc sa iti accentueze talia datorita bandei subtiri careia i se pot aplica, la cerere, pietre pretioase menite sa iti evidentieze si sa iti completeze silueta si mai mult.

Iti recomandam sa alegi rochiile de domnisoara de onoare Athena intr-o combinatie cromatica irezistibila: bej si roz pudrat, care se potrivesc de minune impreuna. Ambele culori feminine si calde, cu accente delicate si romantice, rochiile de domnisoara de onoare in stil A-line vor crea o atmosfera de poveste prin delicatetea si rafinamentul lor. Pretioase prin definitie, rochiile de domnisoara de onoare Athena nu au nevoie de numeroase accesorii pentru a straluci, fiind imposibil de trecut cu vederea.

 

Tendinte pentru toamna

 

Perioada toamnei, fiind nici cald, nici frig, poate fi putin mai dificila in alegerea rochiei. Pentru ca stim cat de mult conteaza pentru tine sa ai o nunta reusita, astazi iti oferim cateva sfaturi legate de rochiile de domnisoara de onoare care se poarta in aceasta toamna. Intruct sezonul rece se instaleaza treptat, nu poti alege aceleasi modele de rochii de domnisoara de onoare care se poarta vara. Observa tendintele in materie de moda internationala, remarca ce culori si texturi sunt in voga in aceasta perioada, si alege rochiile de domnisoara de onoare tinand cont de aceste elemente.

 

Rochii din dantela pentru toamna

 

Dantela este materialul ideal pentru rochiile de domnisoara de onoare, indiferent de sezon, si cu atat mai mult in aceasta toamna. Se poarta dantela in culori vibrante, cu rochie-domnisoara-de-onoare-danteladetalii care atrag atentia si care confera un famec aparte purtatoarei, astfel ca nu te sfii sa alegi rochii de domnisoara de onoare confectionate integral din dantela. In acest fel, vei avea garantia ca ai potrivit materialele din care sunt confectionate rochiile intr-o maniera ideala: vei avea unitate la nivel de textura, dat fiind faptul ca si rochia ta este confectionata din dantela.

In ultima noastra colectie, ti-am pregatit cateva modele de rochii de domnisoara de onoare in tendinte in aceasta toamna, pe care le poti alege in asa fel incat sa ai parte de o nunta de neuitat. Astazi, iti recomandam doua modele superbe de rochii de domnisoara de onoare, in lungimi si design-uri usor diferite, cu accente feminine, seducatoare si elegante. Rochia pentru domnisoara de onoare Noelle este confectionata integral din dantela, si impresioneaza prin lungimea sa midi, dar si prin design-ul creat in asa fel incat sa flateze orice tip de silueta. Urmarindu-ti discret liniile corpului, rochia pentru domnisoara de onoare Noelle este pretioasa prin definitie, si nu are nevoie de multe accesorii pentru a emana eleganta sublima. Manecile lungi cu detalii transparente o tansforma intr-o rochie de domnisoara de onoare potrivita pentru toamna, in vreme ce spatele usor decupat sporesc feminitatea si alura sofisticata a purtatoarei. Regasita in numeroase culori vibrante, de la tonuri seducatoare de marsala si pana la verde smarald, rochia pentru domnisoara de onoare Noelle este alegerea ideala pentru o nunta de toamna.

Daca preferi rochii pentru domnisoarele de onoare mai scurte, alege cu incredere rochiile din dantela Ely. Mulandu-se discret pe formele tale feminine, rochiile pentru domnisoare de onoare poti fi regasite in tonuri de bordo si verde smarald, astfel ca acestea impresioneaza atat prin eleganta materialului din care sunt confectionate, cat si prin culorile deosebit de elegante. Ideale pentru o nunta de toamna, rochiile pentru domnisoare de onoare Ely sunt elementul cheie care completeaza reusita celui mai important eveniment din viata ta.

Tu ce modele de rochii de domnisoara de onoare preferi?

Missgrey @ Mar 22, 2016 +