rootfoot

De ce sa cumperi rochii online? Cum alegi marimea perfecta?

Chiar daca, in Romania, industria magazinelor online nu are o traditie, observam o crestere din ce in ce mai mare a acestui tip de servicii. Probabil daca am realiza un sondaj in randul consumatorilor, am observa faptul ca mai bine de o jumatate dintre acestia sunt retinuti cand vine vorba de a achizitiona haine online. Cu atat mai mult femeile, care trebuie sa aiba certitudinea ca piesele vestimentare pe care le cumpara le vin perfect. Pentru doamnele si domnisoarele pe care le incanta rasfoitul cataloagelor online, am pregatit un articol despre avantajele esentiale ale shopping-ului de pe Internet. Dupa, ar trebui sa poti sa iti cumperirochii online fara niciun fel de retinere.

Vremurile in care femeile isi petreceau timpul acasa, gatind si ingrijindu-se de treburile casnice, au trecut. Astazi, facem cunostinta cu femeia independenta, moderna, de cariera, care nu mai are atat de mult timp liber. Acest aspect implica si o adevarata provocare, dat fiind faptul ca pentru noi, este important, acum mai mult decat niciodata, sa ne ingrijim de tinuta. De aici putem deduce si primul (si unul dintre cele mai importante) avantaj al existentei magazinelor online:

1. Shopping-ul online iti permite sa economisesti timp pretios, pe care ti-l poti dedica tie. Fie ca vrei sa petreci timp cu familia, sa iesi cu prietenii in oras, sa mergi la petreceri sau sa iti faci somnul de frumusete, ai siguranta ca poti face asta si, totodata, nu trebuie sa te ingrijorezi nici fata de schimbatul garderobei.

2. In plus, sa iti cumperi haine online este mult mai comod decat sa te plimbi prin magazine, dupa o zi de munca sau scoala solicitanta. Direct din fata calculatorului, asteptand sa se descarce inca unul din episoadele serialului tau favorit, ascultand muzica pe care o adori, chat-uind cu prieteni pe Facebook, iti cumperi haine.

3. Magazinele online nu se inchid niciodata! Gandeste-te cat de frustrant ar fi ca, la ora trei dimineata, sa nu poti sa dormi si sa te apuce cheful de shopping. Niciun magazin offline de articole vestimentare nu va putea sa iti satisfaca acest moft. Si chiar daca ar putea, nu te-ai incumeta sa te aventurezi la aceasta ora prin oras, cine stie in ce colt uitat de lume. In schimb, magazinele online sunt deschise non-stop, asa ca ai posibilitatea sa achizitionezi produse atunci cand te taie capul!

4. Am vorbit pana acum despre avantajul timpului si al comoditatii, dar nu am mentionat economiile. Da, acest tip de servicii te ajuta sa economisesti. Si nu ne referim numai la preturile propriu-zise ale produselor – care sunt mult mai scazute fata de magazinele offline, ci si la faptul ca nu mai esti nevoita sa arunci cu bani in stanga si in dreapta pentru parcari, mijloace de transport in comun sau benzina.

5. In magazinele online nu exista niciun vanzator stresant! Te afli in cautarea unui articol vestimentar care stii ca trebuie sa fie ales cu atentie, asa ca analizezi comparativ optiunile pe care le ai, vizitand mai multe magazine. In absolut fiecare, vei intalni cate un vanzator extrem de amabil, care iti va taia tot cheful de cumparaturi. Chiar daca promovarea marfii face parte din treaba lor, faptul ca esti studiata in timp ce analizezi o rochie, o bluza sau orice alta piesa vestimentara, dupa care esti bombardata cu inca zece promotii si alte produse similare, nu te face sa te simti mai bine. In schimb, in spatiul virtual, poti sa analizezi o rochie online cat ai tu chef, fara sa te deranjeze nimeni, iar reducerile le gasesti singura.

6. Ai posibilitatea sa studiezi cat vrei un produs, sa citesti descrierile de nenumarate ori, fara sa te preseze nimeni: pentru ca iti doresti piese vestimentare de calitate, nu te lasi foarte usor sedusa de simplul design al unei rochii online dintr-o colectie noua. Nicio problema, pentru ca shoppingul online iti ofera posibilitatea de a analiza produsul atata timp cat ai nevoie, de a citi descrierea, de a afla materialul din care este alcatuita, tipurile de evenimente pentru care se potriveste etc. In plus, poti vedea mai multe variante, imaginandu-ti cum ar fi sa le porti si cum ti-ar veni, pana cand te convingi ca este alegerea ideala. Poti dedica shoppingului online cat timp vrei, fara sa resimti oboseala fizica.

7.  Poti compara preturile pentru acelasi produs, sau produse similare!  Elementul economic este esential atunci cand dorim sa achizitionam haine noi. Preferam, de obicei, produse de calitate pentru preturile mai ridicate, si incercam sa vedem daca nu gasim produse asemanatoare la preturi mai reduse. In momentul in care ne aflam in magazinele din spatiul offline, este foarte usor sa uitam cat a costat rochita din magazinul de alaturi si de la magazinul din capat. In schimb, in mediul online poti compara pe loc preturile dintre diverse produse, fie ale aceluiasi brand, fie diferite. Astfel, tu decizi ce, cat si cum sa cumperi in asa fel incat sa fie profitabil si pentru portofelul tau.

8. Afli ce cred alti cumparatori despre un anumit articol vestimentar - si asta este un aspect important pentru o femeie. Iti doresti sa stii cum s-au simtit alte persoane care au ales produsul respectiv, daca au reprosuri vizavi de el, daca sunt sau nu multumite de calitatea sa. Evident, in magazinele fizice nu ai aceasta posibilitate, si te poti baza doar pe intuitia personala si pe recomandarile vanzatorilor. In schimb, shoppingul online iti da aceasta optiune. Poti citi cate review-uri vrei despre produs, in asa fel incat sa alegi cu cap.

Aceste principale avantaje sunt construite si deduse prin criterii foarte simple, de care orice consumator, cu atat mai mult femeia moderna, tine cont: Timpul investit in propria persoana, comoditatea rezultata din optiunea de a cumpara din fata calculatorului, la orice ora, si banii salvati pentru alte investitii.

 

Cum te masori ca sa alegi marimea perfecta?

 

Gata, ai gasit modelul perfect de rochie, te-ai hotarat asupra culorii, si abia astepti sa faci comanda cat mai repede.

Totusi, nu te grabi. Mai ai de parcurs o etapa inainte de achizitionarea online a unui produs de imbracaminte, probabil cea mai importanta dintre toate.

Trebuie sa-ti iei masurile.

Tuturor ni s-a intamplat sa ne inselam asupra propriilor dimensiuni corporale, iar o estimare gresita fie si cu cativa milimetri poate ruina efectul unei tinute pentru alegerea careia am cheltuit timp, energie si bani. Asa ca este extrem de important sa ne luam corect marimile, fara sa trisam atunci cand le notam pe hartie, gandindu-ne ca oricum o sa slabim cel putin un kilogram in urmatoarele doua zile.

Hai sa vedem cum trebuie facute masuratorile astfel incat sa nu ai surprize neplacute atunci cand cumperi haine online.

 

In primul rand, ideal ar fi sa rogi o prietena sa te ajute, pentru ca pozitia corpului se schimba cand manevrezi metrul, iar unele rezultate obtinute pot fi incorecte. Insa, cu putina atentie, te poti descurca si singura urmand sfaturile noastre. Deasemenea, nu e bine sa te masori cand te simti balonata sau dupa ce ai mancat. Momentul ideal pentru a obtine rezultate precise este dimineata, inainte de micul dejun.

 

Noteaza pe o hartie marimile pe care vrei sa le afli, adica bustul, talia si soldurile, apoi pregateste centimetrul si poti începe.

 

 

 

Bust

Stai dreapta si cuprinde-ti cu centimetrul, pe sub brate, spatele si bustul, peste zona cea mai proeminenta.

 

Talie

Înfasoara-ti centimetrul in jurul taliei, nu foarte strans, dar nici prea lejer, in dreptul buricului.

 

Solduri

 

Pentru a afla circumferinta soldurilor, trebuie sa infasori centimetrul la aproximativ 20 de centimetri sub talie, avand grija sa treaca peste partea mai bombata a posteriorului. Deasemenea, ai grija ca centimetrul sa vina intins pe corp, nu strans.

 

Asigura-te ca ai obtinut rezultate precise, repetand masuratorile, apoi verifica ghidul de marimi de pe site-ul Miss Grey. Daca vreunul din rezultate se regaseste intre marimi, intotdeauna vei alege marimea mai mare. De exemplu, daca circumferinta taliei tale este de 66 de centimetri, te vei orienta catre marimea 38, adica M. O rochie prea stramta poate arata mult mai rau decat una lejera, si nu trebuie sa uiti ca, la urma urmelor, nu vrei doar sa arati bine, ci si sa te simti confortabil.

Tine minte ca, totusi, corpul tau este in continua schimbare, asa ca e bine sa refaci masuratorile ori de cate ori crezi ca e necesar.

 

Comanda rochii de seara online cu livrare rapida

 

Pentru ca nu putine vor fi momentele si situatiile in care vei fi nevoita sa intri in posesia unei rochii de seara “pe repede inainte”, cum se spune; iar asta pentru ca se poate intampla sa fii invitata la evenimente speciale la final de saptamana, sa iti spui ca mai ai timp sa te gandesti ce sa  porti, si sa constati cu 2 zile inainte ca, de fapt, ti-ai dori un accesoriu vestimentar nou, caci ceea ce ai in gardeorba nu te mai multumeste. Ce faci intr-o astfel de situatie, mai ales daca timpul nu iti permite sa colinzi magazinele fizice din mall-urile din zona?

Iti spunem noi. Intri pe www.missgrey.ro si iti comanzi rochia de seara preferata dintre sutele de modele pe care ti le punem la dispozitie pe site-ul nostru, urmand principiile minmale descrise mai sus - si cu precadere - consultarea ghidului de marimi. Rochita va ajunge la tine in 48 de ore maximum, daca se afla in categoria de livrare rapida, iar tu te poti bucura cum se cuvine de evenimentul special din weekend. Achizitonarea rochiilor de seara online cu  livrare rapida este o modalitate simpla si eficienta de a-ti innoi garderoba festiva, in special daca tii mult la timpul tau personal si iti doresti, in acelasi timp, sa arati perfect.

 

Rochii online de ocazie cu livrare rapida oriunde in Romania

 

Desi adoram sa fim admirate la evenimentele speciale pentru tinutele pe care le purtam, de fiecare data cand suntem puse in situatia de a ne alege rochiile de ocazie pentru anumite momente speciale, avem retineri si o sumedenie de probleme care parca urmeaza sa ne distruga intreg universul. Iar reticenta este cu atat mai mare, cu cat iti incolteste in minte ideea de a comanda rochii de ocazie. Pentru ca in jurul acestor accesorii vestimentare s-au construit niste mituri nefondate, astazi iti spunem de ce ar trebui sa iti comanzi cu incredere rochii superbe de ocazie, cu livrare rapida oriunde in Romania, de la Miss Grey. 

 

Pentru ca sunt suficient de dese momentele in care te afli in urmatorul scenariu: in weekend vei participa la un eveniment special - fie el aniversarea unui prieten drag, fie la o cina romantica, fie la o nunta ori un botez, iar tu ai fost anuntata pe ultima suta de metri sau, daca stiai mai demult despre acest eveniment, pur si simplu nu ai avut timp sa iti cauti o rochie de ocazie pe masura pe care sa  o porti; ti-a scapat din vedere faptul ca alegerea modelului potrivit iti va da mai multe batai de cap decat te asteptati. De aceea, existenta rochiilor online de ocazie cu livrare rapida oriunde in Romania este o oportunitate excelenta pentru tine. Miss Grey se numara printre primele astfel de branduri care iti ofera o gama extrem de variata de rochii de ocazie online, care se livreaza oriunde in Romania in maximum 48 de ore

 

 Pana data viitoare, acceseaza www.MissGrey.ro si profita de avantajele pe care ti le ofera shopping-ul pe Internet, alegandu-ti, la preturi decente, rochii online pentru o multitudine de ocazii si evenimente!

Missgrey @ Aug 04, 2014 +