rootfoot

Tips and tricks: creeaza iluzia inaltimii, cu rochii de seara lungi

Unul dintre standardele frumusetii feminine consta in a avea picioare lungi. Chiar daca multe femei nu beneficiaza de acest avantaj, exista cateva trucuri de stil de care te poti folosi pentru a crea iluzia inaltimii. De aceea, ne-am propus sa iti prezentam cateva sfaturi de moda care te pot ajuta sa pari ca ai picioare lungi. Printre cele mai la indeamna piese vestimentare care iti sunt de folos, in acest sens, sunt rochiile de seara lungi.

Datorita faptului ca acopera intraga parte inferioara a corpului, o rochie de seara lunga ramane principalul artificiu pe care femeile il pot folosi pentru a crea iluzia picioarelor lungi. Exista, insa, cateva mici indemnuri de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi rochii de seara lungi pentru diverse ocazii speciale, daca doresti sa ai o aparitie de succes. Pentru a crea efectul inaltimii, este foarte important ca rochia de seara lunga pe care o alegi sa fie monocroma, si sa nu contina imprimeuri extravagante in partea de jos a cropului. Alege modele care imbraca trupul in forme vaporoase si cade lin inspre pamant, si care au talia marcata. Intotdeauna, un accesoriu precum centura din acelasi material ca si rochia sau o curea subtire plasate sub bust, vor spori efectul de picioare lungi.

Poti purta rochii de seara lungi la cele mai deosebite evenimente din viata ta. De altfel, acelea sunt momentele in care iti doresti sa arati superb, si sa ai o tinuta si o aparitie fara cusur. Pentru ca Miss Grey are intotdeauna grija de nevoile tale, ti-am pregatit numeroase modele de rochii de seara lungi care iti pot masca acest mic defect si care pot folosi drept artificiu pentru iluzia inaltimii.

Rochia Evelyn, confectionata din triplu voal intr-o nuanta superba de verde, este optiunea perfecta atunci cand iti doresti sa pari ca ai picioarele lungi. Inspirata din tendintele de toamna 2014 dictate de marii designeri de pe scena internationala, rochia iti confera un look de printesa moderna si implicit, o aparitie de poveste. Culoarea eleganta si modelul simplu si de impact, asociate cu utilitatea practica a gulerului transparent, o transforma intr-o tinuta de ocazie deosebita, pe care o poti alege fara sa stai pe ganduri!

rochie-de-seara-lunga

Rochia de seara lunga Queen albastra, croita din voal de matase si cu detalii din dantela semi-transparenta in zona manecilor, este deosebit de utila pentru iluzia picioarelor lungi in primul rand datorita faptului ca are talia marcata. Centura fina, care se leaga la spate intr-o fundita feminina si moderna, alaturi de decolteul adanc, au capacitatea de a atrage atentia asupra partii superioare a trupului, in timp ce fusta curge lin inspre pamant si iti acopera picioarele. In plus, culoarea albastra face parte dintre nuantele vedeta ale acestui sezon, conform mariilor creatii si prezentari de moda de pe podium. Alege-o, pentru o tinuta de ocazie de succes!

rochie-de-seara-lunga

Desigur, mai exista si alte trucuri care te pot ajuta sa pari mai inalta: pantofii si sandalele din culoarea pielii, pantalonii si fustele cu talia inalta, outift-urile monocrome (in aceeasi culoare de sus pana jos) pantalonii lungi si evazati, combinati cu tocuri foarte inalte (eventual cu varf ascutit), jachetele cambrate foarte scurte… sunt doar cateva elemente de stil care pot fi foarte usor asumate de catre orice femeie si care, in plus, contribuie la imbunatatirea aspectului tau fizic, conferindu-ti un plus de frumusete si eleganta.

Daca te afli in cautarea unei rochii de seara lungi care sa te faca sa pari mai inalta, viziteaza cu incredere www.MissGrey.ro, si alege-ti din multitudinea de modele create special pentru a te pune in evidenta!

 

Missgrey @ Sep 17, 2014 +