rootfoot

Ce modele de rochii elegante porti când ai musafiri?

Te-ai decis sa dai o petrecere sofisticata? O tinuta potrivita presupune acele modele de rochii elegante in care arati rafinat si impecabil, oricat de mult ai fi tentata sa imbraci la repezeala o pereche de blugi si o bluza lejera.

 

Stim ca organizarea unei petreceri acasa presupune o multime de sarcini, de la crearea unei ambiante perfecte si servirea unor feluri delicioase de mancare, pana la mentinerea atmosferei si socializarea cu toti invitatii, insa asta nu e o scuza ca sa ignori dress code-ul. Bineinteles, vorbim de acele petreceri la care inviti colegi de birou, poate sefi, noii vecini sau alte persoane pe care iti doresti sa le impresionezi, pentru ca intr-adevar, cand primesti acasa cativa prieteni pe care ii cunosti din liceu, e suficienta o tinuta casual.

 

Alege modele de rochii elegante cu elemente inedite

 

Daca esti o persoana timida sau pur si simplu ti se pare dificil sa faci conversatie cu toti invitatii, asaza la vedere prin casa cateva obiecte cu o poveste frumoasa in spate, despre care poti vorbi cu usurinta, si poarta modele de rochii elegante care impresioneaza prin detalii originale. Cu siguranta invitatele iti vor pune o multime de intrebari despre tinuta aleasa de tine, iar invitatii te vor complimenta.

 

Fii fidela propriului stil

 

   

Doar pentru ca esti gazda unei serate nu inseamna ca trebuie sa adopti un stil care nu te reprezinta, imbracand o rochie de seara cu paiete si infasurand un boa din pene in jurul gatului.

 

Mizeaza pe simplitatea clasica imbinata cu accente reprezentative pentru stilul tau vestimentar atunci cand alegi outfitul potrivit dintre numeroasele modele de rochii elegante care-ti fac cu ochiul. Ghidul bunelor maniere spune sa te imbraci in asa fel incat sa nu para ca incerci sa-ti intimidezi invitatii cu tinuta aleasa sau ca te straduiesti prea tare sa-i impresionezi.

 

Alege modele de rochii elegante in care te simti confortabil

 

Ca gazda, te vei plimba mult printre oaspeti, vei intra din cand in cand in bucatarie si vei oferi bauturi. Cum ar fi sa porti o rochie lunga de seara cu volane suprapuse, sau o rochie de ocazie galben pal pe care toate paharele de vin rosu o privesc pofticioase (daca paharele de vin rosu ar avea ochi, bineinteles)? Despre pantofi nu mai vorbim, e de la sine inteles ca iti poti permite totusi, la o petrecere de apartament, sa renunti la stiletto in favoarea unor tocuri medii sau groase.

Mizeaza pe modele de rochii elegante confortabile, nici prea scurte nici prea lungi, din materiale care lasa pielea sa respire, cu un design atractiv si mai degraba clasic decat extravagant.

 

Nu desconsidera tinuta pe care o porti cand esti gazda. Tine minte ca invitatii tai depun si ei efort cand isi gandesc tinutele pe care sa le poarte la evenimentul organizat de tine, asa ca e corect si politicos sa arati impecabil. Oricum, exact asta iti doresti si tu, nu-i asa?

 

Missgrey @ Jul 13, 2017 +