rootfoot

Poarta rochii elegante retro!

Femeia romantica este din nou in tendinte! Piesele vestimentare de inspiratie retro au revenit in voga, iar marii creatori de moda de pe scena internationala ne-au prezentat articole spectaculoase. Femeia chic, eleganta si independenta a fost reinventata prin intermediul rochiilor retro. Daca te-ai plictisit de creatiile non-conformiste specifice vremii, indrazneste sa abordezi un stil vintage, si vei iesi in evidenta intr-un mod surprinzator, cu ajutorul unor outfituri de invidiat, care vor starni admiratie peste tot in jur. Exista atatea rochii elegante in stil retro, incat este imposibil sa nu gasesti una pe placul tau.rochie-retro

rochie-retro

Rochiile retro au ca si principala caracteristica o cromatica exploziva, puternica, si imprimeurile. Principalul avantaj al rochiilor retro este acela ca sunt piese vestimentare foarte versatile, care pot fi purtate atat la ocazii speciale, cat si in viata de zi cu zi sau la birou, in functie de imaginatia fiecareia de a le accesoriza si de a le alege in conformitate cu un anumit eveniment. Fiind incredibil de feminine, aceste rochii avantajeaza orice silueta si confera celei care o poarta rafinament si eleganta. 


Daca esti o admiratoare a stlului vintage in materie de vestimentatie, iti recomandam rochia Dolce roz, confectionata din brocard si cu o superba aplicatie din dantela neagra in zona frontala. Piesa se incadreaza perfect in stilul retro fiind, in acelasi timp, o rochie eleganta foarte versatila, care poate fi purtata cu succes atat la birou, cat si la iesirile in oras cu prietenii.

Culoarea in tendinte iti confera un aer tineresc, feminin si chic simultan.

Modelul este disponibil si in varianta albastra, asta in cazul in care iti doresti un outfit mai formal. 

Intra pe www.MissGrey.ro, si cauta-ti rochiile elegante retro care iti plac cel mai mult. Este esntial sa ai o astfel de piesa vestimentara in garderoba, pentru un plus de feminitate si eleganta. 

 

 

 

Missgrey @ Sep 20, 2014 +