rootfoot

Pleci in city-break? Nu uita sa iei cu tine cele mai frumoase rochii de seara!

Ai gasit in sfarsit o oferta excelenta pentru excursia pe care ti-o doreai de atata timp si te intrebi ce ar trebui sa mai iei cu tine, pe langa incaltamintea confortabila si cateva piese vestimentare de baza? Bineinteles, vei avea nevoie de cele mai frumoase rochii de seara, pentru ca nu iti doresti sa ajungi, de exemplu, la Opera din Viena sau la un teatru parizian în hainele pe care le-ai purtat toat? ziua vizitând obiectivele turistice.

Eticheta sociala si bunul tau gust spun ca in astfel de situatii va trebui sa porti tinute elegante, adecvate ocaziei, iar daca rochiile lungi sunt, intr-adevar, destul de greu de manevrat intr-o excursie peste hotare, varianta unor rochii de seara midi ramane solutia ideala.

In acest articol iti vom arata cum sa te prezinti impecabil la trei tipuri de evenimente speciale in timpul unui city-break purtand cele mai frumoase rochii de seara Miss Grey. Alege-ti si tu tinutele preferate dintre acestea, ca sa te bucuri de vacante de neuitat.

 

La opera trebuie sa porti rochie de seara eleganta

 

Rochia Tania   Rochia Tania

Daca vrei sa mergi la faimoasa opera vieneza, poti purta cu incredere rochia Tania, confectionata din dantela brodata. Atat culoarea- un verde nobil care se potriveste perfect cu atmosfera celei mai importante scene de opera din lume, cat si croiul conic care se opreste la nivelul genunchilor, fac din aceasta piesa vestimentara una din cele mai frumoase rochii de seara, de care nu te poti lipsi in city-break.

 

Mergi la teatru intr-o tinuta deosebita

 

Rochia Noelle   Rochia Noelle

Sigur iti vei dori sa porti o tinuta speciala daca ai ocazia sa mergi la Teatrul de Comedie Franceza din Paris, doar este cel mai vechi teatru parizian si vrei sa-ti arati respectul pentru arta si istorie prin stil si rafinament. Purtand rochia albastra Noelle vei avea nu doar o prezenta ireprosabila ci si usor romantica, datorita dantelei brodate si designului clasic, cu croiul conic si manecile lungi, pus in valoare de jocurile de transparenta senzuale de la nivelul bustului.

 

O petrecere in stil italian cere un outfit pe masura

 

Rochia Eleny   Rochia Eleny

Stii bine cat de atenti sunt italienii la vestimentatie, asa ca ar fi de neconceput sa onorezi o invitatie la o petrecere de cocktail in Roma purtand o tinuta neglijenta. De aceea, trebuie sa ai in bagaj o rochie fermecatoare, care sa iti confere un aer senzual si sofisticat. Ce parere ai de rochia de seara Eleny, ale carei nuante absolut delicioase, asemanatoare cafelei, te vor scoate cu certitudine in evidenta? Datorita dantelei brodate si a decolteului in V, aceasta piesa vestimentara iti va conferi o alura feminina si delicata, respectand in acelasi timp regulile unui dress-code formal. 

Missgrey @ Apr 08, 2017 +