rootfoot

Rochii negre de petrecere pentru aparitii seducatoare

Ce poate fi mai placut decat sa ai intotdeauna la indemana in garderoba ta o rochie neagra de petrecere gata sa fie purtata indiferent de moment? Pentru ca rochitele negre sunt accesorii indispensabile din garderoba noastra feminina, si pentru ca se apropie o perioada cu o multitudine de petreceri si iesiri, ne-am gandit sa iti oferim cateva repere de stil in ceea ce priveste alegerea rochiilor negre pentru petreceri si ocazii festive, din care sa te inspiri data viitoare cand iti vei alege tinuta. 

 

Alege rochii negre scurte din catifea, pentru tinute festive perfecte in anotimpul rece

 

Asezoneaza-ti iarna sau toamna cu o rochita neagra de petrecere confectionata din catifea, si iti garantam ca vei impresiona oriunde ai alege sa o porti. Exista rochii negre de petrecere care pot fi purtate in rochie neagra de petreceresezonul rece confectionate din alte materiale, desigur, insa este esential sa profiti de farmecul pe care rochiile negre de catifea il au pentru ca sezonul rece este singurul segment de timp in care se recomanda sa porti in cadrul vestimentatiei festive in special aceasta textura. Datorita reflexiilor de la suprafata catifelei, rochia enagra scurta de petrecere va dobandi o alura usor dramatica, sofisticata si stralucitoare, reusind sa te scoata din anonimat fara prea multe eforturi. 

 

Adauga un plus de mister feminin imaginii tale purtand rochii negre elegante cu spatele gol

 

Daca vrei sa impresionezi printr-o tinuta simpla si in acelasi timp seducatoare, definita de o eleganta aparte, opteaza pentru o rochie neagra de petrecere cu spatele gol. In combinatie cu o coafura pe masura si cateva accesorii atent alese, o astfel de rochie va atrage privirile admirative ale tuturor, aruncad asupra ta o urma de mister feminin care iti va fi mai mult decat prielnic. Confectionata din catifea fina, rochia Donatella semnata Miss Grey impresioneaza prin design-ul sau extravagant, creat astfel incat sa iti evidentieze formele feminine si sa confere dinamism imaginii tale prin insertiile de pene situate in partea inferioara a rochitei. Simplu de purtat si accesorizat, rochia neagra de rochie neagra de petrecerepetrecere cu spatele gol va atrage toate privirile asupra ta, si iti permite sa petreci intreaga noapte pe ringul de dans. 

 

Rochiile de seara negre cu franjuri - secretul frumusetii sta in detalii

 

Atunci cand vine vorba despre rochiile de petrecere, atentia acordata detaliilor joaca un rol esential in crearea unei imagini perfecte. Astfel, daca intentionezi sa iti achizitionezi o rochie neagra pe care sa o porti la diverse petreceri si ocazii festive, asigura-te ca optezi pentru un model cu detalii rafinate, care te scot din anonimat. Spre exemplu, rochia neagra de petrecere Vanda este o alegere extrem de inspirata pentru garderoba ta festiva, in primul rand datorita aplicatiei de franjuri si margele din zona bustului care confera dimensiune look-ului tau si atrage privirile tuturor. Cu bust tip corset, dotat cu cupe, rochia neagra de petrecere reuseste sa iti puna in evidenta intr-o maniera eleganta formele feminine, pastrandu-ti optiunea de a o accesoriza in cele mai variate stiluri posibile.

Descopera noua colectie de rochii de petrecere Miss Grey, si alege-ti modelul favorit cu ajutorul caruia sa stralucesti in aceasta iarna! 

Missgrey @ Dec 15, 2016 +