rootfoot

Cum alegi accesoriile perfecte pentru o rochie neagra?

Eterna rochie neagra este prezenta in orice garderoba feminina, gratie rafinamentului si misterului ce o invaluie. Versatilitatea nemarginita a unei astfel de rochii este principalul motiv pentru care femeile indragesc o rochie neagra eleganta, aceasta reinventandu-se odata cu trecerea timpului. In procesul de reinventare a unei "little black dress" ramane constant farmecul pe care un astfel de articol vestimentar reuseste sa il insufle oricui il priveste.

Am putea vorbi ore in sir despre avantajele unei rochii negre, insa astazi vom discuta despre accesorizarea mult indragitelor rochite versatile, pentru ca tinuta ta sa fie mereu diversa si sofisticata, potrivita tipului de eveniment la care o vei purta. Un accesoriu bine ales are capacitatea de a-ti valorifica la potentialul cel mai inalt tinuta, infrumusetandu-ti intregul aspect. O tinuta perfecta iti confera o imagine fermecatoare, dar si sentimentul placut de a sti ca esti admirata. Fie ca esti in cautare de idei noi pentru o seara eleganta, o intalnire romantica sau o seara cocheta, rochiile negre se pot accesoriza cu usurinta, reusind sa iti puna in valoare personalitatea.

Alegerea accesoriilor trebuie facuta in functie de ocazia pentru care alegi sa porti rochia ta favorita. Cu cat rochia ta neagra e mai eleganta, cu atat accesoriile vor fi mai simple, iar in caz contrar, vei alege accesorii care sa confere un aer stralucitor aparitiei tale. Astfel, o rochie neagra formala se poate asorta de minune cu un colier impunator, iar o tinuta eleganta si discreta, va necesita un colier de perle ce iti va asigura efectul dorit.

Este important sa alegi doar un anumit tip de accesoriu care sa iti completeze rochia, pentru a evita o imagine incarcata. De asemenea, daca ai o coafura deosebita, opteaza pentru o pereche de cercei speciali, ce iti vor adauga un plus de rafinament. O alta sugestie cu privire la maniera in care iti poti stiliza rochia neagra, se refera la accesoriile colorate pe care alegi sa le combini, o poseta plic in culori intense fiind perfecta pentru astfel de ocazii. Daca alegi un astfel de accesoriu, o mentiune importanta ar fi aceea ca este de preferat sa eviti o culoare precum bleumarin, pentru ca o astfel de nuanta se pierde in intensitatea negrului.

O rochie neagra ce va impresiona intotdeauna este rochia de seara Delice. Gulerul si talia acestei rochii sunt conturate intr-o maniera eleganta de insertiile de dantela cu accente metalice argintii, motiv pentru care alegerea accesoriilor perfecte devine mai usoara. O pereche de cercei fini sau o bratara rafinata se pot imbina armonios cu o astfel de rochie, al carui design conic iti evidentiaza formele feminine. Gratie deschizaturii de pe picior, vei avea o alura seducatoare si feminina ce nu va inceta niciodata sa impresioneze.

Alege cu stil accesoriile perfecte pentru o rochie neagra si astfel vei avea mereu aparitii de neuitat. Descopera rochiile negre rafinate din colectia Miss Grey si lasa-te rasfatata de fermecatoarea rochie Delice.

Missgrey @ Sep 23, 2016 +